Dr Zmigo
Поени од реакции
1.850

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

  • Мр Др Змиго...гледам дека си поискусен на порталов, дека имаш отварано нова тема...може ли да ми кажеш на кој начин се отвара нова тема ? Би требало тоа да е едноставно но јас не успеав да се снајдам...или евентурално немам статус/привилегија за отворање нови теми. Благодарам однапред за одговорот и поздрав.
    Здраво Др. Змиго дали мислиш дека е паметно сега да се купуваат акции во МакПетрол
    • Ми се допаѓа
    Reactions: Dr Zmigo
    Dr Zmigo
    Dr Zmigo
    Me iskina coveku! :) Toa mi e najgolemata dilema! Kamatata vo Eurostandard mi padna... i intenzivno razmisluvam za nesto takvo! Ama gledas na temata za akcii.... a i vo javnosta mnogu aktuelno krcmenjeto (krazbata) na imotot na MP.... prefrlanje na imot na komanditnoto drustvo Oilko! DO KOGA KAKO STO.... POJMA NEMAM! NEZNAM STO DA TI KAZAM! I JAS SE MISLAM!
    Жал ми е но неможам да ти одговорам дали сега е најдобро за орочување депозит, бидејки и јас имам дилема. Имаш на тема ден или дев. штед.
    Еј Др. Змиго, ја читав темава каде што зборуваше за Евростандард и нивните можности за орочување, што мислиш сега, дали сеуште се најдобри за долгорочно штедење? И тоа флекси депозитот неможам баш да им го најдам.
    Тргоинженеринг Марин квалитетни се но изгор скапи соработувавме своевремено со нив, 2454 761 имаш на Е- огласи стотина!
    Видов си пишал на темата за бизнис до 5000 евра за лакирање паркети. Дали знаеш некоја фирма во Скопје која добро го работи тоа? И која цена оди отприлика, како што пиша во темата или тоа е "на големо" цена за објекти?
    Здраво, Ја следам твојата дискусија околу најеконмочно греење, баш ми се допаѓаат твоите мислења, па би сакал да те замолам за краток совет. Битола, дневна 20 м2 со термо печка 3,5 kW сакам да ја загревам со клима инвертер (заедно да работат со печката кога е поладно).
    Поздрав
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
На врв Bottom