Кајгана форум

Zlatikevichius
Zlatikevichius
Не. Ама не мислев на тебе. Те цитирав зошто ти ме спомна. Инаку - цело време се жалеа оти сме тупеле со суперхеројските, тројца user-и ми рекоа да отворам посебна тема, и на крај не чинело. Глеам фали дискусија во генерална.
Zlatikevichius
Zlatikevichius
И, just for the record - темата за суперхероите е единствена тема за посебен филмски жанр или група филмови која јас ја имам отворено. Имаше уште една за светска кинематографија, ама умре уште пред година - две. И толку. It's not like: отвара теми за секој можен жанр. ;)
Corvus
Corvus
Dudeeee! :3
Зошто бе се напнуваш толку, што ти е гајле кој што кажува, што.. битно ти е оној вато неписмениот што кажал дека не ти чини темата, ако не му чини нека не оди, мене ми рече малоумна дека сум, кој го врти вато, а и било кој.. таму сме да се подружиме, оној рон се запна да си отвориме тема, ете отворивме и ете го дојде и таму да се просерува, ама не ќе им се замараме сеа на сите.
Corvus
Corvus
А за вториов дел, не знам зошто го сфаќаш како провокација ова пецкањево за темите, ние те закачаме од што си ни близок, чисто од другарство е тоа, не те напаѓаме ор смт :3
Zlatikevichius
Zlatikevichius
Абре ич не се напнав за тоа што сте ме закачнале или за било што друго. Гајле ми е кој што мисли. А особено па не whatto. Рон го знам и лично, не е лошо дете, не му замерувај.
Zlatikevichius
Zlatikevichius
Поентата ми беше дека Ио беше во право кога велеше - и душата да им ја дадеш, ќе ти ја земат и пак нема да чиниш, па затоа не се замарај. Имаше он многу интересни искуства. Ама за разлика од него, кој се замараше за да им угоди на сите, јас се замарам за да си направам да ми биде мене интересно. Затоа и теми, и клубови, и предизвици... и награди ми се во план.
На врв Bottom