Кајгана форум

Cassaro
Cassaro
Да си жив и здрав , кажа Фросе дека си на работа ама мислевме ќе стигнеш.Оздрави побрзо па ќе пиеме пиво :D
Peja989
Peja989
Што убаво го испљука мисирот у темата за ракомет, сфака част!
Cassaro
Cassaro
Ме изнервира демек ние будали сме не знаеме што не чини и јако ни е што изгубивме.Ама што ако ги сереме демек ќе смениме нешто,среќа и они сакаа да изгубат...
Peja989
Peja989
Ова е темата што треба да ја листаш :))) Штета што Ејсид ја затвори ама ептен се забегуваше...
Cassaro
Cassaro
Долга е ноќта вечер ќе се излиста хахахаах
Peja989
Peja989
Се спремам да читам, палам кај тебе, за да не барам и глеам дека грешен линк сум ти пуштил :)
Cassaro
Cassaro
Хахахахахах чекај бе па и ти многу рано во програма си дошол.Таму кај 3 саат јас почнувам.Пиши ако си тука ќе се смееме :D
Peja989
Peja989
хахахахахахаххаахахаха
ова ми е мене време за легнување, па наместо серија, да се посмеам :))) хахахххаа
Cassaro
Cassaro
На работа си ?
Peja989
Peja989
Класика брат, радничка раја, секој ден од 10 до 6, секоја фтора сабота од 9 до 4 :) Ти, студии?
Cassaro
Cassaro
Едни студии што да ти кажам , ама нема везе.Тоа е што да се прави име утепани сме :/
Peja989
Peja989
Ќе биде брат, не се секирај. Само напред, без разочарувања и ќе си дојде се’ на место. Ако не, ауфидерзен ќе праиме :))) хаххаа
Cassaro
Cassaro
Да има некој да ни уплати за виза хахахаха
Peja989
Peja989
Еве ти мала помош. Јас пред некое време му пишаф меил ама ми нема вратено. Утре баш ќе го побарам, да го помалтретирам, да видам што е муабетот.... http://amo.com.mk/
Cassaro
Cassaro
Абе јас седам зошто сум еден дома и малце ми е глупо да им речам јас отидам.Ама ако не се смени нешто до догодина ова време ќе ги барам сите до еден :D
Peja989
Peja989
Е да, глупо е малку, дека единец. Татко ми имал стипендија на Данте Алигери, па едвај го пуштиле година дена само да студира таму, зошто единец, плус немал ни братучеди, ништо во Скопје, без роднини што се вика. Заебано е малку :)))
Back
На врв Bottom