Кајгана форум

Io Sono Interista
Io Sono Interista
Инаку ако пребараш Jerry Xiaome ќе добиеш некаква кинеска компанија за производи за нега на лице. Можно е да си ги закачил на Али Баба некаде...
edin4o
edin4o
Фала ти многу! Ќе видам нешто сестра ми да не чепкала, али она си има своја картица на која има 100 пати поголемо салдо него на мојата, ја секад сум ги вадел сите пари од картицата преку банкомат... :S
Али чудно е, нешто што сум купил на алибаба (алиекспрес) е еден саат, и тоа не преку мојата сметка а камоли пејпал.
edin4o
edin4o
Само што отидов да пријавам и ми вика unvalid transaction ID, а тоа е тој (копи-пејст) што го стаив на скриншотот! WTF!?
Io Sono Interista
Io Sono Interista
Поврзан ти е акаунтот со e-bay?
edin4o
edin4o
да, али нит сум купил нешто од таму нит ништо...
edin4o
edin4o
уствари не, само креирав акаунт, а допрва требаше да поврзувам и такви чуда!
Io Sono Interista
Io Sono Interista
Прочитав дека таква порака можеш да дибиеш ако си поврзан со e-bay а во меѓувреме си сменил пасворд.
На врв Bottom