Пријателе! Еден е Грујо. Фала ти, имам 2 жени и десет деца, фала му на Груевски за владиниот проект 3 + деца. Фала ти друже, поштуем поштуем. Све ќе направам за вас.
Мене лани од партија ми побараа да им донирам јајце клетки. Сакале да формираат вмровска младина составена од супериорни деца, нешто како Хитлер југенд. Ги одбив, нормално. И мислам дека сите треба да ми бидете благодарни за тоа.
Мои потомци + таков план, па тоа ќе беше апокалипса, во најмала рака.
А, ти ли беше таа? Нормално дека ќе ја примиме, ама не на истата позиција.
Втора опција ни беше Драгана Чуприна и таа со задоволство го прими благословот.
Инаку отворивме нови 150 работни места за мотиватори во дрекслмаер. Можеме да те пикнеме таму, ако не ти смета да живееш во Кавадарци. Убава платичка, капетнаесе и два слободни дена во неделата.
Roger, ја не знам да кажувам вицови, али добро можда малите на татко им повлекле.
И од кај знаеш дека ќе бидат ниски...можда Влатко Ѓорчев ќе ги оплоди јајце клетките
Heresy фала ти за понудата за работа, но веќе имам обезбедено работно место како помошник шивач во една конфекција. Плата 9000 (али 3000 морам да вратам), имам право еднаш дневно да мочам, плус понекогаш шефот ме ебе (ова нешто како к-15 е). Така што, ќе морам да те одбијам.
Гревот не се брише Агде, тој се проштева оти силна е љубовта на нашиот милозлив лидер. Чим успеавме со оној струмичанецот утепан да се натокмиме, за тебе ли проблем да биде?
Роџер, а замисли си дека они уствари цело време на разни начини ја крадат твојата сперма и дека за кратко време светот ќе биде преплавен со мали Роџер Бејкончиња кои ќе прават разни магионичарски трикови и ќе јадат смоки со чоколаден прелив.
Се е тоа арно Мачко, ама за мажачка ти е време. Да си најдеш и ти арен маж, строен па да ја проширите ВМРО-вштината. Белки нема стара мома да останеш, греота е за јајце клетките неутилизирани да останат.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.