Кајгана форум

D
Daedalus
Дај заедно со елаборатот пушти и една членска под рука! :D
Љубовен Каскадер
Љубовен Каскадер
Секако! За тебе ли проблем да правиме?
D
Daedalus
Пријателе! Еден е Грујо. Фала ти, имам 2 жени и десет деца, фала му на Груевски за владиниот проект 3 + деца. Фала ти друже, поштуем поштуем. Све ќе направам за вас.
М
Мачорка
Мене лани од партија ми побараа да им донирам јајце клетки. Сакале да формираат вмровска младина составена од супериорни деца, нешто како Хитлер југенд. Ги одбив, нормално. И мислам дека сите треба да ми бидете благодарни за тоа.
Мои потомци + таков план, па тоа ќе беше апокалипса, во најмала рака.
D
Daedalus
D
Daedalus
плус и да сакаш нема да те примат, сеа ми текна, они бараа чисти јајце клетки, не загадени со гени на други луѓе, така што ако не си девица, ништо.
Љубовен Каскадер
Љубовен Каскадер
А, ти ли беше таа? Нормално дека ќе ја примиме, ама не на истата позиција.
Втора опција ни беше Драгана Чуприна и таа со задоволство го прими благословот.
Инаку отворивме нови 150 работни места за мотиватори во дрекслмаер. Можеме да те пикнеме таму, ако не ти смета да живееш во Кавадарци. Убава платичка, капетнаесе и два слободни дена во неделата.
Љубовен Каскадер
Љубовен Каскадер
Роџер, знам дека тебе ти оди со машини - можеш ако сакаш да почнеш на погон да работиш со шанса да напреднеш.
Денес ќе местиш брави - утре којзнае?
Artemisia Vulgaris
Artemisia Vulgaris
Со овој ја пропуштив шансата, ама затоа со следниот профил ќе бидам горда Маќедонка.
Љубовен Каскадер
Љубовен Каскадер
Воопшто нема да има потреба од тоа. Само покајание треба.
Artemisia Vulgaris
Artemisia Vulgaris
Нема администратор кој ќе успее да ги избрише гревовите шро ги напишав. Само бришење на профилот е спасение.
М
Мачорка
Roger, ја не знам да кажувам вицови, али добро можда малите на татко им повлекле.
И од кај знаеш дека ќе бидат ниски...можда Влатко Ѓорчев ќе ги оплоди јајце клетките:D
М
Мачорка
Heresy фала ти за понудата за работа, но веќе имам обезбедено работно место како помошник шивач во една конфекција. Плата 9000 (али 3000 морам да вратам), имам право еднаш дневно да мочам, плус понекогаш шефот ме ебе (ова нешто како к-15 е). Така што, ќе морам да те одбијам.
Љубовен Каскадер
Љубовен Каскадер
Гревот не се брише Агде, тој се проштева оти силна е љубовта на нашиот милозлив лидер. Чим успеавме со оној струмичанецот утепан да се натокмиме, за тебе ли проблем да биде?
М
Мачорка
Роџер, а замисли си дека они уствари цело време на разни начини ја крадат твојата сперма и дека за кратко време светот ќе биде преплавен со мали Роџер Бејкончиња кои ќе прават разни магионичарски трикови и ќе јадат смоки со чоколаден прелив.
М
Мачорка
Витаминка има да процвета, продажбата ќе им се зголеми за 40000 посто. :D
Љубовен Каскадер
Љубовен Каскадер
Се е тоа арно Мачко, ама за мажачка ти е време. Да си најдеш и ти арен маж, строен па да ја проширите ВМРО-вштината. Белки нема стара мома да останеш, греота е за јајце клетките неутилизирани да останат.
Љубовен Каскадер
Љубовен Каскадер
Шпекулации се тоа, ние и да сме земале со налог било.
М
Мачорка
Да да време е ...има 5-6 дијаспорци на лагер, па ваљда еден ќе се укока...а и бовчалуците ми се спремни.
Artemisia Vulgaris
Artemisia Vulgaris
Маче, ја ќе те зеам. Тука геј браковите се легални. <3
Back
На врв Bottom