Кајгана форум

D
Daedalus
Дада, резерви пеер, штедам енергија. Тоа не ми се веруваше кога дознав дека порано мев значел похотен маж кој има ресурси, женки паѓале на тие ствари.
MTV заебаа све со тие 8 пекови :'D
М
Мачорка
Па у принцип и сега не им смета мев, нормално да е со усул, не ко оние Америне од 200 кила шо не можат од кревет да станат.
М
Мачорка
А Агда цело време у темана Кајгана готвач, има и неа и леандра да ги избацам од феминистичкото здружение.
D
Daedalus
Знам, нема врска тоа, најчесто (не генерализирам), кога типки ќе ми кажат дека сакаат мазен издепилиран тип со 8 пек и плави очи знам дека се илигал ејџ > . < Али и дебелина е грда ствар, не само ради изглед и ради здравје.
Пивскиов мев ми е факен генетика, и у топ форма да сум, виси малце увек :P

Нe мрчи, пред неколку недели праеше бурек :D
Artemisia Vulgaris
Artemisia Vulgaris
I also like to live dangerously, јадам десерт пред главен оброк.
Роџер, кој е Ване? И како тоа Ване да знае за големината на твојата гордост?
Маќорко, јас така заведувам шовинисти. Ќе ги прелажам со готвењето и после им го сервирам сопствениот полов орган.
http://www.svenskbladet.se/sverige/index.php?alias=kvinna_hittade_penis_i_fardigmat.html
D
Daedalus
Ване пеер, типот со наочарите у браво, @Heresy Escalates , мојот најдобар другар и лавр! Секако дека знае Агда и он ко тебе го има видено, ффс Агда старееш. :'(
Патем, ја не се гордеам со тоа, сувишно е да се гордееш со таква мала работа, јас се гордеам со мојот пивски мев! :3
Artemisia Vulgaris
Artemisia Vulgaris
Немаше таков тип, ти сам дојде. Heresy ми го спомна тогаш ако се сеќаваш, иначе го немам видено во живо. Уствари сум го видела на роденденот на Шкорпи, ама не се сеќавам како изгледаше.
D
Daedalus
!!!!!!! у браво, типот со наочарите што седеше лево од тебе? До него беше Јовче, а до нив кооператива. Се расправавте нешто, дебатиравте.
D
Daedalus
со него отидов у маракана послем, ти текнуе?
Љубовен Каскадер
Љубовен Каскадер
Бидејќи сум повикан а од канцеларија ме пратија на терен, ќе морам да ве замолам да причекате на ред од причина што моментално сум презафатен. За тоа време, можете да го разгледате и пополните формуларчево, нема нешто за читање којзнае колку.
http://vmro-dpmne.org.mk/?page_id=243
Artemisia Vulgaris
Artemisia Vulgaris
До мене седеше Шкорпи. Од другата страна еден забеган на кој не успеав нити да го чујам, нити да му го запаметам никот, нешто на „Е“ беше... Со него дојде уште еден забеган, ни тој не знам кој беше. Се расправавме со кооператива, после се смеевме за патувањето.
Heresy си го лади тука и не се изјаснува, значи не бил. Ме начекавте овака отепана, па ај тролајте ме. :D
D
Daedalus
Не си ти нормална :)
Љубовен Каскадер
Љубовен Каскадер
Тоа од ебење УМС-овки ми е. Откога земав книшка од пичка глава не сум кренал.
Artemisia Vulgaris
Artemisia Vulgaris
Така, така. Нека се множи маќедонската нација!
Artemisia Vulgaris
Artemisia Vulgaris
Немој да си користел кондом!
Artemisia Vulgaris
Artemisia Vulgaris
Гарант маќорка не уби од пцуење. :)
М
Мачорка
Не бе, зашо...баш сте ми забавни :)
D
Daedalus
Јебига, не може да учествува ти ебам. Агда ќе ја викнеше тогаш у Браво и сега мачорка ќе знаеше колку е згоден и убав и харизматичен Хереси, али мачорка е Скруџ ти ебам! -_-
D
Daedalus
ти ебам
Љубовен Каскадер
Љубовен Каскадер
Секако дека ќе користам кондом. Не може туку - така некоја без квалификации да биде мајка на моите деца. А и Мартин ни нареди така. Тие доаѓаат и ми даваат бидејќи се бараат работа, таква е процедурата . Нема место за моите каприци додека сум на должност. Ние држава градиме!
Back
На врв Bottom