DrMTR
Поени од реакции
746

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

  • Во случај да ти треба помош за пратката или имаш нејаснотии слободно ќе ти објаснам се што ти треба.
    DrMTR
    DrMTR
    Веќе средив.. Ке си платам и тоа е тоа. Фала сепак.
    брат извини сакам да прашам овој документ дека не се си осудуван се ваѓа во суд а каде се ваѓа дека не си под истрага и дека не си кривично гонет или станува збор за истиот документ?
    DrMTR
    DrMTR
    сеуште го немам вадено, ама како што ми објасни посредникто се вади од суд, дека не си кривично гонет, т.е дека во моментот нема кривична постапка против тебе. Значи во кривична постапка, не спаѓаат казни за брза вожња, алкохолизирано возење итн.. Тие се прекршочни. Значи треба да ти гласи уверението од судот дека ти треба за бугарски државјаснтво.
    WRT54GL
    Wireless-G Router
    lunatik
    lunatik
    Gi resetirav ama eden ruter kako da zagreva poveke od drugite..Mozno e i harverski problem d aima pak toj da ja rusi mrezata..
    DrMTR
    DrMTR
    се е можно. мора да се испроба без него да видиш дали ке го има проблемот. може прегрева и ја руши интернет врската. колку време е стар тој што загрева?
    lunatik
    lunatik
    Isto stari se site okolu godina se
    Zdravo brat gledam se razbiras od mrezi i ruteri pa da te prasam.Vaka kaj mene na rabota imame 2 ruteri linksis i netot paga nekoj si 3/4 casa.Probav da ne e do svicot gi odkaciv site ruteri i svicot si raboti ok.Najverojatno nekoj od ruterite zafrkava ama pojma nemam sto moze da mu e.Site se setirani na razlicni ip eden imam 192.168.2.1 dr na 3.1 i eden na 4.1.Netot e od t home.Fala odnapred.
    DrMTR
    DrMTR
    sto ruteri se ? probavte da gi flesuvate so posledniot fw za niv ?.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
На врв Bottom