Кајгана форум

Peja989
Peja989
abe ucefne ne6to englleski kaj nas u 4kolo. Uno, due, tre,,,,demek zna4lo ma4e, ku4e i gluf4e....ili glu6ec, ne mi tekinjat!
Majka mi mozi6 sam da ja pra6a6, eve ja,,,, @Crazy in Love
ElNinho
ElNinho
Се гледа на кого си ја добила убавниата. Она Еврејка е? Некако позната ми е, да не одеше со оној глумецот што пропадна у Титаник?
Peja989
Peja989
Odeja, ama ne odat poj4e,,,,mnogu mu bila vrujkja, toj sakal ledeni poj4e....xixixixix
Crazy in Love
Crazy in Love
Јас вака ли те учев, ВАКА, ВАКА да збориш. И што е ова вакво допишување? И не лажи, жицата ми требаше за кроење на дрвото у двор!
ElNinho
ElNinho
Ќе се омажиш за мене?
Peja989
Peja989
Majka mi ili ja?!!??!!11!!!!/!
ElNinho
ElNinho
Леле тетке извини, не знаев дека си модерна и дека користиш интернет.

Ќе ми ја дадеш раката на твојата ќерка?

„Како ја запознав мајката на Reja"
ElNinho
ElNinho
Шо мајка ти?
Crazy in Love
Crazy in Love
А чие си ти пиле?
Peja989
Peja989
na edna koko6ka e
xixixixixixi
Crazy in Love
Crazy in Love
Ти ма, да ќутиш!!! Иди пишувај домашна!
Peja989
Peja989
Ne mozam da sedam do masa, mi smetaat cickive,,,,vratimija zicata,,,,,dagi spastram. ednava pocna na pupak da me 4e6a,,,,xxixixixix
ElNinho
ElNinho
Хехехе го слушаш Драган Вуќиќ а тетке? Хехехе кај ќе бегаш пиле мое мало хехехеихихии.

Татко ми е дел од една успешна офшорт компанија која е длабоко етаблирана и естаблирана на балканот а се занимава со експозитура.

Инаку во слободно време е и печај.
ElNinho
ElNinho
очигледно е дека милсев да нашипам ПЕЈАЧ ама збунет сум од убанивата на вашата ќерка.
Peja989
Peja989
a kaj meimas videno!!!!!!
Crazy in Love
Crazy in Love
Нашипа, нашипа, нешто многу сакаш да шибаш.
Ќерка ми е многу убава, ама не знам дали ја заслужуваш!
ElNinho
ElNinho
на статус од Дарко Лешоски те видов.

Знам дека не ја заслужувам, затоа и ја сакам неа, предизвик ми е, а јас не признавам неуспешни предизвици.

Инаку вие да не имате глумено во Погрешно Време? Пошто многу ми се гледа серијата а не можам на интернет да ја најдам па барам некој да ми ги даде видео касетите.
Crazy in Love
Crazy in Love
Да, глумев, тоа беше најуспешниот мој проект. Тогаш баш ќерка ми имаше 3 години. Ако излезеш и си примерен ќе ти ги пратам преку неа.
ElNinho
ElNinho
Примерен сум како не сум примерен. Ќе ја вратам на време и не само што ништо нема да и фали туку и ќе дојде со нова бунда, нов часовник и бебе во неа. Со празни раце не ја пуштам.
Back
На врв Bottom