Кајгана форум

Peja989
Peja989
Слушај мали, дама за години не се ни прашува.
Ова чисто како инфо. Јас не сум дама, па не ми смета за тоа да ми зборат. Името ми е Реја (не како Пеџа, туку Реја), да не дојде до забуна.
Моментално сум договорена со уште 17,5 членови, да завршам и те барам

xoxo
ElNinho
ElNinho
Може мал сум ама затоа ми е голем... впечатокот што го оставам на прв коментар.

Знам дека ти е Reja името, затоа и прашав, ме влече на нешто еврејско што означува грациозност.
Инаку сакам плавуши а ти многу ми личиш на Мија Колучи. И она беше Еврејка од Аргентина.

Да не имаш глумено во Погрешно Време?
Peja989
Peja989
ixxixixixi navistina misli6 deka imame nekade glumeno,,,,!!!!11!
lelee ludak, 6o mi naprae so komentarive!!!! me pobudale?????
ElNinho
ElNinho
Имате? Две сте? Ако не ми пречи.

И ти ја сакаш Лудак од Саша Ковачевиќ? Ех и една од Ливерпул што ја мував го обожаваше него а ја па многу личам на него и ми се залепи таа. Ама се врати таму летово рече кираџијата некој Давид Моуес и заминал за Манчестер па морала да бара нов.

Побудалувам јас, хехе, таков сум, сакаш да те побудалам и во друго?
Peja989
Peja989
Vo 6o drugo!!!!!!
So bezobrazni muabet nepam, da znaj6?
ElNinho
ElNinho
па можам да те побудалам така што колку и да го посакуваш и мислиш деќа ќе ти дојде, нема да ти дојде, а кога ќе ти дојде ќе полудиш од среќа... тоа долгото... од тетрис, ти текнува? Можам да го контролирам.

Што носиш моментално?
Peja989
Peja989
xixixixix
pa i sme6en, 4oek lud si, zimi se!!! LeleJ kako nema vakvi kajnas fselo,,,,,,,samo tepajne znajat i ni6to drugo???

Dole nosam gasti do kolenici a pod nif tanga, seksi e?
gore neam prsluk,,,,,zo6to na majka mi zicata i treba6e za pruzajne ali6ta pa bezprslak sum, samo po majca, pod mi6ka zakijnata, seksi e?
ElNinho
ElNinho
Ја не се тепам маче, се тепаат за мене.

Уф, обожавам подколеници. Особено од млада кокошка како идат со пиво. Англичаниве ги викаат Чикен Нагетс ако не си знаела. Пошто тој газдата на Денвер Нагетс прв отворил фарма.

Но да се навратиме на нас сега. Мајка ти млада е?
Back
На врв Bottom