Кајгана форум

Mondonico
Mondonico
Хаха, од кај ти текна прашањето баш :D. од кај да знам кога си го правев профилот така одлучив, бидејќи мондонико е поранешен тренер и сегашен учесник во Domenica Sportiva на раи дуе што ја гледам секоја недела. Се мислев некој судија како на пример Лука Банти да се наречам, ама за Мондо се одлучив :)
_predator_
_predator_
Ха ха ха , абе одамна се спремам да те прашам, и се заборавам :D
Scirea
Scirea
Предатор, и Мондо ли го манијачиш бе...? :)))))))))))
Mondonico
Mondonico
Ти си бил позгоден
_predator_
_predator_
Не бе , маниjaчењето тебе ти го оставам :D
Scirea
Scirea
Очигледно, не ми го оставаш мене манијачењето :(((

Фала Мондо <3 :)))
На врв Bottom