PSYtisfaction
Поени од реакции
527

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Мајке ај ма спиј шо е ова? Ја бар се трезнам :pos: оправдано мајке, ме залажа тоа водката у пичку матер се напраив, битно стр8 сум :pos:
    Идеме сабајле со литро ракија у кафана и нарачуваме само чаши:pos2:
    Да е жив и здрав дедо ми има ракија колку сакаш по дома. Секоја година си праи понеколку казани:) Не дека пие туку за баба ми да има со шо да чисти прозори:pos2:
    Со Спиење не се решаваат проблеми:pos2:
    Али ај да пробаме да видиме као ќе иде:) Како и да е ракијава тука ми е па ако не дае резултат спиењето...:)
    Епа да праиме вака.Ќе стаиме малце вода у ракијата и ќе пиеме негде на отворено за да неможат да ни кажат Дечки ај фајронт. Али земи 50еура и ја ќе зеаам толку да не треба да почастиме некој:):)
    Менементо:) Абе уствари иам ја ракија дома, 56ка,огин:):) Лечи сВе почнувајки од настинки па до чистење прозори.хехе
    P
    Сонцуле бе,доцнам ја...ама едвај фатив време у оваа бркотница.А од понеделник чекај ме на час ма. Или пред час. Ќе се снајдам ја. :)
    Појма немам дали ти е очаен ама јас знам да го баботам а не да го пишам... али ај... собиранка ќе има во сабота... контактирај ја мањечко.... има шанси и да дојдам... повеќе не кажувам :P
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom