spiros
Поени од реакции
976

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

  • P
    Спирка, литургија да ти сфирка : )))
    Не шалу се, хепи брдеј на другара ти Исуса, вика ли те за роѓендан ? Опет се шалу
    Ти си по овакфи работе, нек ти е хепи сфе овој божанстфено славење!!!
    Ме интересира кои се твоите религиозни погледи, по што се разликува твојот Совршен Ислам од ,,класичниот,, ислам кој го познаваме (од Куран, до џамии, и Мухамед), по што се разликува твојата верба во Исус од вербата на православните и католиците. Можеш да ми пишеш и ПП, навистина ме интересира.
    Поздрав!
    N
    NikolaMKD91
    @PurplePuma дали после 3 години доби одговор од Спирос? Ако си го добила те молам сподели го со мене, затоа што и мене истиве прашања смртно ме интересираат. :)
    PurplePuma
    PurplePuma
    Не :( Останав неписмена за една голема мудрост :(
    spiros
    Поздрав. Ме интересира нешто во врска со потписов. Нешто не ми е јасен. Како то за името Христа и Исламот испреплетени ???
    Деби, јас ништо, ама баш ништо немам добро а што не е милостив дар на Небесниот Цар! Затоа братче, ако некому фала, тогаш само БОГУ (во Исуса Христа) - Фала и Слава!

    Се радувам и Го Фалам БОГА што те создал и возљубил!

    Шалом!
    Fala spiros... Se gleda deka si Bozji covek ispolnet so Duh Sveti... Prasav zasto razmisluvav nesto toj den, a ti mi napisa nesto sto mi dojde kako odgovor na moite misli i prasanja... Bog da te blagoslovi... Shalom (Jas mnogu cesto go upotrebuvam ovoj pozdrav, i bas mi e milo sto najdov drug covek :) )
    Zdravo prijatel... ne mi odgovori na edno prasanje... za edna poraka koja mi ja isprati... Mene mi znacese porakata... No, kako mi go napisa tokmu toa sto go napisa? Te molam odgovori mi ako mozes, mi znaci! Fala
    На љубовта што ме испонува и кон тебе, не и е потребна диплома потпишана од човек на парче хартија, кое ја бодри суетата!

    Знај дека СОВРШЕНИОТ БОГ те љуби !
    Можеше да го скратиш муабетот и да кажеш дека си завршил попско и дека си неписмен, и дека тврдиш дека гледаш и чуствуваш нешто што непостои пошто тоа ти го прави тулето поголемо, обожуваш да пишуваш нејасно како глупавиот би мислел дека си гениј..
    Без срам, опуштено пријателе, како што зборувам јас, зборувај и ти, луѓе сме, не ми смета што и да си завршил, едноставно ме занимаше..
    И благодарам за одговорот..
    Остани ми поздравен, остани ми со добра мисла! <3
    Празни редови се тоа за мене пријателе. Атеист од коа е роден. Атеист до крај на живот.
    Него, ако ти е срам, немора да ми казуваш, навистина ме интересираше, па се осудив да прашам :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
На врв Bottom