Кајгана форум

Saber Rider
Saber Rider
А не ги викате останатите на собиранка во бифе а? Јас сам изненаѓен и увреѓен xD
Corvus
Corvus
Ma jeli gospon Shojichu?
Sabja i semestar pomina tebe sega ti tekna da se pokanish :D
Ajde kje ve sobiram sea eden po eden, ovaa Pejava se nema pojaveno so meseci -.-
Saber Rider
Saber Rider
Јас два пати во семестар идам на факс, вие треба да направите некој собир јас ќе дојдам слободно :D Јас и Пеџа сме од постручните студенти, вие уште сте гуштери за нас :P
Corvus
Corvus
A eden sobir na matematichkata terasa mesto u bife mozhe? :D
Ja i gore na bioloshka kje ve zemev ama od opravdani prichini nema, ha!
Saber Rider
Saber Rider
Математичката може да се распадне во било кој момент, ни вратата не се отвара, ќе треба низ прозор да влегуваме :D Собир на скалите што мирисаат на мртви глувци, кој ќе преживее ќе раскажува xD
Corvus
Corvus
Kewl!
Znachi u start sum u vodstvo :D
Eve go Pejava neka kazhe koga misli da doagja pa kje se sobereme na kafe/chaj/pivo i rea od labrats :D
Peja989
Peja989
Абе каква тераса, не се заебавајте....мое во бифе, на евтино пиво :)))) јас сум за...само 2 дена кажете ми порано, да договорам ескивирање од работа :D
Corvus
Corvus
Abe Peja a pljugite so asistentov kako kje gi churime u bife? -.-
Saber Rider
Saber Rider
Јас само на јадење одам, пиење не ме занима :D Во бифе не сум влегол од ноември 2012, се надевам уште прават добри затворени пици xD И мене известете ме порано, еве уште од сега може да кажете кога ви одговара :D
Peja989
Peja989
Ќе го откажуваме од цигари, што се секираш. Се е тоа за негово добро. Коњанику....последен пат кога јадев, пиците беа добри :)))
Corvus
Corvus
Polagam na 10ti :3
Samo ne znam vreme -.-
Saber Rider
Saber Rider
Јас сум до крајот на годината зафатен, така да кажете пред време за да се подослободам малку :D
Saber Rider
Saber Rider
Уствари на профилов дојдов да го прашам Пеџа дали и за постдипломциве важи дека треба да пријавуваме испити лол Имаш идеја? :D
Peja989
Peja989
Хахаха.....абе ајде, вака нека биде после стара-нова...бива? Иначе, колку што знам не. Само треба да си го спремам и да одам да полагам, усно. Го спремам во вид на семинарска...само малку поспремна да биде, да не е ептен брука :)
Saber Rider
Saber Rider
Лесно ти е тебе, мене ми опнаа книги на хрватски и учи таму, плус задачи за домашна :D Негде како да прочитав дека треба да пријавуваме испити и ние, па затоа навратив да те прашам али и ти не си знаел баш најдобро :D
Corvus
Corvus
Glej kakvi bitni raboti ne pishuvaat u tema, a "Abe Malcolm javi se" na sekoi dva posta :D
Saber Rider
Saber Rider
Срам ми е да го прашувам веќе него хахахаха
Peja989
Peja989
Убаво си пиша „не си знаел баш најдобро“. Него, земав тема на која што треба да спремам, поточно „Развој на туризмот во Скопската котлина“. Имам најдено нешто материјал, полека спремам. Штом ја спремам договарам со професорот кога да отидам и да ја бранам. Таква ми е програмата. Корвус...договарај пиење :)
Corvus
Corvus
Ajde be lepotane kje dogovoram, kaj sakash?
Peja989
Peja989
Awwww....лепотан <3
К’ј ти одговараТ, тамО!
Back
На врв Bottom