Кајгана форум

Forrest Gump
Forrest Gump
Не ти е страФ, после изјавава дека може Io Sono Interista да те отследи? (ако те следел некогаш воопшто)
Zlatikevichius
Zlatikevichius
Forrest Gump
Forrest Gump
Овој Io Sono Interista уше ја нема откриено моќта на србизмите. Моќта на српската изречица!

Пример се убо у тоа приказната за Таличниот Том, ама заради драматуршка кулминација на оргазмот, ја би ја завршил со:

"Зашто цура седи сама!"

Рецимо...
Io Sono Interista
Io Sono Interista
хаха... па да, на српски го знам вицот, „Зашто дама седи сама“ ама кој ќе им преведува после :)
Forrest Gump
Forrest Gump
Пола и више од лајковите на постот ја ти ги пуштив. Сакам процент!
Io Sono Interista
Io Sono Interista
А не памтиш ја кога ќе ти дадев зелено како ти се подобруваше репутацијата за три црти, а?
Forrest Gump
Forrest Gump
Една наша певаљка, на еден наш бенд (шо ми е виртуелно другарче и си збориме за музика и за филмови - да вистина е и да се фалам) ми препорача да ја почнам Boardwalk Empire. Листам по тоа темата, ал твој личен ник не видоФ. Сеа си мислам дали да ја почнам? Од друга страна, па ти ако се разбираше у серии ќе ти имаше и у Сикс фит андер и Брејкин бед. Ах, судбини!
Io Sono Interista
Io Sono Interista
Не потпаѓај под влијанието на wot. Не е неразбирање туку недоразбирање во прашање. Немам време за кечинг ап во серии, за жал подолго време ќе биде така. СФУ и ББ се врвен квалитет, втората не е за мене. B.Empire исто поради невреме не ја гледам. Можам да ти препорачам The Killing прва сезона, ако не ти е гледана и ако не го знаеш крајот. Или Хоумленд.
Io Sono Interista
Io Sono Interista
Друго не гледам ништо, освен Lost и Friends репризно.
Forrest Gump
Forrest Gump
Френдс да, али Лост освен некое јуб туб видео, ја клајв ја таму најдолу да собира прашина. :D

Ај ќе ја погледнам The Killing, чисто дека ти викаш. Иначе кој вв-вот бе, ја Псисјад го иам на пиедестал.
Io Sono Interista
Io Sono Interista
Псајд е најјачи. Со Килинг заразив пола форум, сега тие ме молат да гледам втора сезона ама првата беше такво ремек дело што не сакам да си расипувам повеќе. Во секој случај ќе уживаш во нешто различно и стварно добро. Гледај ја брзо и пази се од спојлери.

Отидов да гледам Интер.
Forrest Gump
Forrest Gump
Оди бе, масон. Интер била једина екипа ин Итали шо нон стоп играла у серија А. Која стара дама, кои сини очи!? Пфф!
Zlatikevichius
Zlatikevichius
Io, The Killing првите две сезони беа ремек дело. Сега е трета таа што не ја гледаш. Инаку, да - The Killing е ремек дело. И јас ја изгледав благодарение на Io.
Forrest Gump
Forrest Gump
Ја го ја овој шо се умислил дека Ио го следи. Па му се упикува, та му се улижува...Боже сачуј!
Forrest Gump
Forrest Gump
Сеа ми текна. Д килинг е серијата, плах шо јадеше говна на сред песна, а ти сакаше да ја снимаш?
Io Sono Interista
Io Sono Interista
Да, 2 сезони. Лапсус.
Io Sono Interista
Io Sono Interista
Немам појма, Плах мрчи за се во последно време.
Forrest Gump
Forrest Gump
Мислам на тоа дека му го пиша крајот? Ем злобно, ем кретивно, морам да признаам :D
Back
На врв Bottom