Кајгана форум

wot
wot
Сакам да ти кажам, ако ја немаш играно подитно оти не бара ич, 700мб игра е. Втората пак уште пооптимизирана направена, а Outlast немам проверено requirements ама е епик онака found footage стил, напуштена болница, најтвижн камера, тресење и бегање.
wot
wot
Кај сите 3 немаш оружје, што е ебено страшно пошо останува само да бегаш и се криеш. После oвие, за хорор нема да ми текне до Божиќ. :D
wot
wot
Друга варијанта ти е, место да гледаш Б хорори, да пуштиш на јутуб да гледаш playthrough-a од игриве. Јас го следев PewDiePie, уште од првата Amnesia, за играва почнал да се снима, а сега ги има поминато сите хорор игри со facecam.
wot
wot
Дечкото е швеѓанец и е прилично забавен пошо беше пичка и праеше паузи на секое подмочување во игра. Сега да видиш каков фан на хорори е. Аmnesia го изгледав, паралелно го гледав за Outlast, штом поминам него го пуштав, а еве 2 епизоди има од новата Amnesia, ама чекам да го стигнам/поминам.
wot
wot
се распишав, факинг 420 карактери
Erich Zann
Erich Zann
:(

Така така, стрви ме.....Јас со глупово лаптопиште не ми преостанува ништо друго освен да бичам некои под 2009-та година. Засега за Alan Wake како најмногу мака да ми е, бидејќ од тоа што имам видено е скроз погодена игра во мој вкус, можеби и најпогодена.
На врв Bottom