N
Поени од реакции
1.308

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Денес се покакавме признавам.. :)
    Ама ова е само една изгубена битка, војната ќе ја добиеме ние.. :)
    Саати се во прашање Дабл Џи, саати.
    Уште 9 саати.
    Најлошото помина..
    Фала на грижата...:smir:
    Феноменоменални.
    Ко баскер, само со вино и џоа по фенси фаци од време на време.

Уживам во Скопје, кога ќе го видам на улица. А додај на тоа моја изненаденост кога дознавам дека Ненормални ќе свират, удри уше една црта за виното во мојата рака коа ја слушнав Елеонора...

Шо да кажам... ПАТИ!
    :)))))))
    Добредојде :)
    И сеа, да ти кажам шо те барав...

Скопје, Виноскоп, Ненормални Балашевиќ Трибјут Бенд.
    Последниот ден со специјален гостин на Рингишпил (да, јас :))) )
    R
    Ааа си стигнал.Не знам оти,претчувствувам дека си стигнал :)
    Win some, lose some. Така е во секое натпреварување. Чим толку долго време си во тоа, немаш гајле, ваљда си научил да губиш. Според мое искуство, тоа е многу важно (да знаеш да губиш).
    Инаку не се вртам многу многу таму (у дуќан). Секоја трета недела сум таму. А инаку не се знае кога поминувам.
    Туку, ако си за, ќе контактираме и може онака по една пијачка да свртиме некој ден, нареднава или другава недела (кога распоредите ќе ни дозволат).
    Не бе Виктор, џабе све... Кој ЧИТА на темата? Мислам - чита, у смисла доволно внесено за да разбере целосно.
    Зошто пишувам на портокалова позадина? Не дека ја сакам мн бојава или сакам многу да куцам на тастатура, се ослободувам доволно со чкрабање у тетратка. Што ќе ми е репутација од некојси "блабла"(да не спомнуваме никови) кога не ме сфаќа ни човекот со кој сум веќе 1/2 година? Разочарана сум бе...
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom