Кајгана форум

penkaloto
penkaloto
Под г, вечер. Та ја не сум на норма...
БТЊ, го гледав авенџерс у кино... ццц, само да се хејтало, пa ти продолжи да гледаш блокбастери на кино снимка . Супер си е филмот бе.
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
eх, не си на норма, a ваму демек "живееш за филмови". Лажга! :P

Aвенџерс "супер".."зар и ти, сине Бруте?"
шо да праиш, паднаа критериумиве, сите викаат "дај што даш", се задоволуваат со сешто денеска у недостиг на добри нови филмови :P
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
добар филм си е добар, лош си е лош, без ралика на каква снимка го глеаш. Прометеус и у 4D глеј го, џабе ти е
penkaloto
penkaloto
Де, де, големиве чуда ако те подлажнувам малце, ццц ,ко да е крај на светов... не биди Крај Бејби!:)
Ај да не речеш дека не ги исполнувам ветувањата, го изгледав филмот, па распали со прашањата ако се уште се сеќаваш на нив :)
penkaloto
penkaloto
Авенџерс не ти се свиѓаше, сеа читам ни Прометеус (за овој мудро молчам дур не го изгледам), е кој филм од новиве ти оставил впечаток, а? Те пука тебе носталгија тоа ќе да е....:)
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
Не ме пука носталгија за џабе ;) све поретко има добри филмови денеска.
Е сеа некои се тешат демек има, не можат да се соочат со реалноста, знаеш како у Л.Хајвеј "сакам да ги памтам работите на свој начин, не онака како што стварно се случиле" :D
Со нинџи има? - НЕ. Ај сеа :)))
комедија добра (по)нова?, акција? (освен The Raid), итн. - јок
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
Имаше избор у кино измеѓу Авенџерс и Елиен приквел и ти го одбра првиот ццц, те бришам од листа на хипстери :P
Прометеус, читни го форумов, нема еден на кој му се допаднал :)
Го глеав пак Давитељ на Алфа го даваа пред некој ден пак :)
Kако ти се допадна Машинист малку поопширно
penkaloto
penkaloto
Здраво живо!
Со извинење што ти пишувам два месеца покасно, ама кој чека ќе дочека :) А што убаво си поминав без компјутер и дополнително зрачење, раат...
Хаха, Машинистот, се заборавивме со филмов дур да го изгледам, а тек па колку време пројде за денес да пишам нешто. Ќе го памтам ова веруј ми ;) :)
penkaloto
penkaloto
Инаку ми се свиѓаше филмов, сакам вакви заплеткани приказни (а кој не) што се снимаат последниве години, шпанциве предничат у тоа поле. Видов дека и филмов е шпанска продукција.
Кристијан Бејл-која откаченица е типот,цццц... а никој не барал од него да симне толку кг.
Со Прометеј се зезнав, не можев да го гледам у кино и сега ќе чекам добра снимка:(
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
што ти требаше да се враќаш на форумов, ах таман си бев среќен верувајќи дека имаш здрав среќен убав реален живот, ти се врати пред монитор :(

Шо убаа нова тема има на форумов - класици и култ филмови кои не ви се допаѓаат :P

Mе известува дека 3 поста си ми пишала а глеам само 2 ???
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
penkaloto
penkaloto
Ех, а што можеш да правиш, не можеш да идеш сам против сите. Ако, ќе стиснам заби и ќе издржам некако, барем за следниве 50 години, после сенилност ќе ме фати и нема да се сеќавам како се уклучува компјутерот :)

Две ти пратив... инаку, што сакаше да ме прашаш у врска со филмот?
penkaloto
penkaloto
Ја разгледав вчера темата, леле ненормална работа, не им чинат Одисејата и Блејд Ранер. На другите постови ќе замижам, ама ова не се проштева, правац на бесилка :) :)

Сара Поли - женска ипол:) Вонбрачно дете била а? Од трејлеров што го видов, личи на мајка и...
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
And the 1.000.000$ question is (кратка пауза) - зошто ти беше толку безвезе Haute Tension кога користи ист твист како Машинист, Фајт Клаб - непостоечки лик?
Немој, не ме тепај, знам дека очекуваше некое јако прашање :))))
извини.......
penkaloto
penkaloto
Хахаха, стварно не очекував вакво прашање.Си помислив којзнае што ќе ме праша сега пошо филмот многу јасно си заврши на крај:) Пола од одговорот ти лежи у прашањето - токму поради ваквите филмови, машинистот,боречки клуб,ми текна и на идентитетот со кјузак, францускиов ми беше боза.
penkaloto
penkaloto
Тие филмови имаат страшна егзекуција, посебно боречки клуб,а овој шо, од нигде никаде, колење, колење, колење,и оп одма после тоа твистот. Многу ефтино и просто изведено. Абе за ова ти треба јако сценарио, човек што знае да напише вакви сложувалки од филмови.
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
Добро ипак е слешер/сплатер, нормално дека ќе се кољат :)) Шо знам мене не ми беше до толку лош, имаше некоја напната атмосфера, мистериозен убиец, добри сцени со колење само таа сцeната со мастурбацијата ми беше некако безвезе...
penkaloto
penkaloto
Разбира се, ама успат некако требал повеќе да се потруди околу твистот. Е, можеш да го споредиш со другиве погоре?
П.С. Кевин и Пери успеваат, кој гилти плежр:)))) Знаеш дека ликот на Пери е глумен од жена?:)
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
Со кој, Ф.Клаб и Маш. ? Нема споредба тука, разбира се :)

All i wanna do is do it!
или на татко му кога му вика i'm not your slaaaave!
Пубична Мов и Жалосен Случај бе :))))
Oко Пол беше закон, со шишето на око :)))
Знам, прочитав, не се приметува иначе :)
Овој
http://www.imdb.com/title/tt0279248/
ми е како српска верзија на Кевин И Пери :)
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
До кај си со стрипчиња? :)
Back
На врв Bottom