Кајгана форум

penkaloto
penkaloto
ами како:) дури и се здобив со стасус на форумска легенда или нешто слично... кога веќе не добиваш вакви комплименти во реален живот, овде барем растам ко квасец :):)
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
"реален живот" пффф соу оверрејтед
:)
penkaloto
penkaloto
главнотo мото на кајганџиите:)
п.с. не те прашав, за кого си на европсково?
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
за никого, за Аргентина навивам, си чекам ја СП :)))
Пa ти глеаш фудбал? :) ја мислев дека си типично женско и не те интересираат такви работи :P Чекај, чекај, некој флеш ме мавна сега, може е лажен, my mind's playing tricks, не праев со тебе муабет за NBA порано ...?
A, за Surveillance не ти верувам, sorry, на Метакритик има 3/10 :))))
penkaloto
penkaloto
сега сме во модерно време, доба кога на женските им е дозволено да гледаат спорт, а мажите сапуници ( пред некој ден, у копирница, слушам тројца млади магариња како оправаат за крајот на Имотот на дамата и некоја серија што почнала на сител, хахахаха....)
И критичарите знаат да грешат, посебно оние кои немаат појма од филм:) Трилер на место ! Гледај го !
penkaloto
penkaloto
цццц, не ми се верува дека си заборавил, фан на Лејкерси сум, со само една изгледана утакмица сезонава :):)
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
ццц ојде младинава. ja да нема спорт би го фрлил телевизоров од тераса :) eдино МТВ ако не ја пушти Тропске Горешќиње (време е), тоа не се пропушта

Ај ќе го гледам, пошто видов дека на Метакритик Summer School '87 има бедни 2.7 :)

не ме служи помнењево повеќе, остарев на млади години... ех пред некој ден даваа Кoби и Шек кога играа, која носталгија ме удри, златни времиња за Лејкерс фан :)))
penkaloto
penkaloto
ми даде инспирација за потпис, мерси :)
Taшко каков лик, језа ме фаќа кога го гледам на филм, посебно во овој, брррррр
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
заслужи оскар овде :))) и мајка му у филмов каква (беш)е лол
penkaloto
penkaloto
Пера Митиќ-српскиот Норман Бејтс :):) Култна заебанција.
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
првиот пат го глеав два пати по ред :))) бејби бејби затвори очи сада...Спиридон Копицл :P

него, што стана со еден филм кој почнува на М? :))
а) не ти се гледа
б) немаш време
в) заборави
Back
На врв Bottom