Кајгана форум

Tiny Tim
Tiny Tim
Не беше тој, сега барав и на гугл постери ама ниту еден од тие не е. Него ДВД корицава за филмов колку е грда тоа е неверојатно. Ко за филм од Сај фај канал :D
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
Интересно наркоманско филмче подзаборавено, Рурк има изјзвено дека го мрзел неговиот лик/филмот,ама таков си е човекот - деструктивен :)
Ерик Робертс кога ќе се појави - топ, штета што не доби човеков шанса ко Рурк, освен у Бетмен шо се појави
http://www.youtube.com/watch?v=DsoENnZuByQ
Tiny Tim
Tiny Tim
Он па бетер од Рурк е. Многу ми се свиѓа една негова изјава, "Бев многу лошо момче" кога го прашуваат за кариерата негова :D. А ни ќерка му ни сестра му не сакаат ни очи да му видат. Барем си сними Dead or Alive со згодни фуфли. Си го направи ќејфот :}
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
шо постер си имал чим го нема на интернет :)))
A be DVD корица, денеска ни слика ни ништо, само симињај-конзумирај, нема филинг ебаго :))
Tiny Tim
Tiny Tim
Не е ниту еден од постерите што се на нет. Двајцата беа седнати на мотор и едниот со скрстени раце другиот со раце испружени позади глава. Брат ми, ми го даде и можеби смешно звучи ама ептен бедес и кул ми беше. Затоа си го закачив на зид. Којзнае каде е сега.
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
Aма и некоја сообраќајка гадна или удар што беше... така нешто имал, па имал здравствени проблеми после, читав на IMDB мислам...

THEY TOOK MY THUMB CHARLEYYYY!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=DgwJJ3pXvOw
класика сценава :)))
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
Такви се двајцата у филмот ептен кул :)))
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
мислам на Д.Џонсон и Рурк у HDaTMM
Tiny Tim
Tiny Tim
Најдобра улога му е таму на Ерик таа. A колку се млади во филмов.
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
баш ме радува што си се дружат сеуште :)
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
Ова за Ерик Робертс што рече најдобра улога, ми текна на филмов
http://www.imdb.com/title/tt0113443/
само на овој и нa The Passion Of The Christ ми идело да заплачам :P тотално се унесуваш у филмот.

Иначе, Spun, која потресна сцена монологот на Рурк, покажува "коњот" :) зашто е еден од најдобрите
http://www.youtube.com/watch?v=FlxW81oCzKo
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
BTW ја побара КЛаница 5 по книжариве? :)
Tiny Tim
Tiny Tim
Не ми е гледан тој филм, ама еве уште еден ставен во watch list.

Не, сеуште немам побарано. Два дена веќе седам дома вриејќи од температура. Мозоков мислам ми преври.
Tiny Tim
Tiny Tim
Што мислење имаш за филмот Булит на Рурк инаку? Мое мислење е дека му е еден од најподценетите филмови.
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
Го пишав сега у потценети

Аман бе...иди земи од аптека оние кесичкине што се раствараат у вода - FERVEX, одма намалуваат температура

Ја со грлово сум лом веќе месец дена, се изнагутав апчиња и шурупи. Некои уште у април се шетаа голи,лапаа сладоледи,ладни пива, ништо не им е, мене имунитетов ми е 0
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
Мене ми е у топ10 крими филмови, го препорачував одамна на форумов ако не се лажам...Или само ја ставив онаа сценана кога се возат у кола издрогирани...Тед ЛЕвајн кој лик е у филмов ахаха...Еднаш му го кажувам на брат ми, он ми вика "кој Булит, оној со Стив МекКвин" :P
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
сеа ми текна, у Потценети го пишав Булит одамна, ама ни коментираше некој ни па го има спомнато некој на форумов колку што знам, освен ти сеа :)
Tiny Tim
Tiny Tim
Е малце помогна тоа фервексот, имам дома 3 паковања :D

За мене почетнана сцена ми е култна. Кога излегува Рурк од затвор, а брат му(пијанистот :D ) го чека и пуштил Right Said Fred, влегува Рурк во колата го гледа чудно брат му и вика. шо педерска музика е ова? Сум се смеел ко луд. Дефинитивно подценет филм, не се ни спомнува повеќе филмот.
Tiny Tim
Tiny Tim
Jaс пак преку брат ми го дознав многу одамна. Ми го опиша филмот и бев неверојатно hyped да го најдам и да го гледам. Отидов во најблиската видеотека, им кажувам филм со Рурк тој и тој, насловот не го знаев и ми го дадоа тој со Ван Дам што му е. Прилично збунето го изгледав филмот, го враќам и прашувам дали е стварно тој што им го барав, ми викаат "Да, да тој е".
Tiny Tim
Tiny Tim
Тек после некое време од таа случка го најдов филмот го изгледав, и го ставив во моја листа на најомилени филмови. :D
Back
На врв Bottom