Кајгана форум

Tiny Tim
Tiny Tim
Зашто да е последен добар? :] . Има во коњот сеуште снага. Ама како тргнал да прави човеков филмови последниве неколку години како да сака да надокнади за боксерската кариера :} . A инаку ме радува постеров. Мнооооогу долго чекано продолжение ми е ова.
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
ја стрипот го неам читано уште чекајќи го вториов дел..no more bullshit senior Rodriguez!
Domino, Sin City, Wrestler и...толку беше камбекот, пак заглаи у Ш филмови, and he ain't getting younger :-I
Tiny Tim
Tiny Tim
Беше добар во Killshot и Immortals. A и човекот си се изнаснима филмови за три генерации. Не му требаа Expendables али мора од нешто леб да се јаде.
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
Во Експендаблс улета наместо Дени Трехо, за Трехо е правен ликот и се гледа тоа.
Коа ќе ми текне дека го одбил Тарантино за П.Фикшн за тој ликот на Брус Вилис ааааргххх. Го глеав Харли Дејвидсон Енд МАрлборо Мен, се гледа дека од почетната сцена го има создадено тој лик Тарантино затоа и сакал Рурк да го глуми најверојатно,и сцената со хеликоптерот (потполно ист кадар) и тоа мантилите од тука се украдени за Матрикс
Tiny Tim
Tiny Tim
E не сум знаел тоа, сега кога ми кажа само Трехо ми е пред очи за улогата. Не само Тарантино, колку многу филмови има одбиено коишто после се прославиле. Не знаел човекот да процени што е добро а што не. Имав огромен постер во собата Harley Davidson and the Marlboro Man без да ми биде гледан филмот. Едноставно кул беше. После го изгледав филмот. Чуден беше....
Tiny Tim
Tiny Tim
Еј Spun, го гледав филмов пред едно 10 години, тотално имав заборавено на него.
Back
На врв Bottom