-Mr.Positive- 14 октомври 2008 абе доста и се пуштав на математика морав од некаде да почнам па и со стриптиз
babydol 14 октомври 2008 Мислам дека сфатив, ама ако не ти е тешко доообјасни ми го коментаров на профил што си ми го пишал
-Mr.Positive- 14 октомври 2008 кај си го ставил феномен у пријатели леле ај ај види му аватар тоа волкот ko alpachino e а лавот ко britni spears за време на sex
кај си го ставил феномен у пријатели леле ај ај види му аватар тоа волкот ko alpachino e а лавот ко britni spears за време на sex
Феномен 14 октомври 2008 Знам дека е така де Ама кога прочитав не ни помислив дека на мене ми се обраќаш си реков си ја згрешил темата хихихи Поздрав
Знам дека е така де Ама кога прочитав не ни помислив дека на мене ми се обраќаш си реков си ја згрешил темата хихихи Поздрав
-Mr.Positive- 13 октомври 2008 ооо све од ЈБТ сме се собрале тука ај ај среди малце профилот и че спамуваме у играчница или некаде на друго место стави некоја у friends
ооо све од ЈБТ сме се собрале тука ај ај среди малце профилот и че спамуваме у играчница или некаде на друго место стави некоја у friends