PSYtisfaction
Поени од реакции
527

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Многу сум симињал и глеал порниќи ја иначе имав одамна стаено ама едвај да ме пуштат :pos: ај бе ќе праиме шо било не бери гајле мајке арен сум и извини вака без запирки шо ти пишувам :pos:
    Don't берри гајле Ива, само 30 дена, од кои 5-6 веќе изминаа.
    Ќе имаш прилика :wink:
    Ифке, УЈП го затвори Хотел Романтик на месец дена поради недавање на фискални сметки :cry: :cry: :cry:
    Сексуална определба.

Ај ти определи се да имаш секс со жени,да ја видам моќта на твојата потсвест.
    Ако е така,и фетишите се ништо друго освен определби,односно делузии,и во секој момент можеме да се тргнеме од нив.

А она што се коси со твојата теорија,е што влече дека нормално е или да си стрејт,или асексуален.
    Па,што е нормално според тебе? :)

Ова е црвено,на твојата црна позадина,а зелени букви.
    После 1ви октомври се стопираше производството на убави и сончеви денови! фаца1
    Еееех, се што праам не чини, гејско е, е у пм више све:pos: Идам да спијам сеа, утре мислам дека не можам прибидејќи ќе идам до викендица да си ги видам мачињата... Ама ќе се видиме бе у пизду, мора да се видиме!:)
    Леле пер денеска ти ли беше не знам, пред мене идеше со некоја жена. А имав у тој период пауза од три саати, ама викам ај да не се дерам сеа :)
    Мајкеееееееееееее леле мајкеееееееее дојде син ти пак :pos: давај парите!
    Сеа само шо се вратив од диор, пак бев на кастрење :pos: идам да се перам ајде
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom