N
Поени од реакции
1.308

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Само еден тим, само еден град...
    Абе, среќно таму да му скршиш кичмата на кеглите. Ако не паѓаат сите оддеднаш, моќта на Еол нека те прати.
    Се надевам дека ќе се вратиш со голем успех од таму каде што си тргнал. И не вели НЕ затоа што баш во спортот никогаш не се знае:).
    F
    Зошто ме избриша бе па јас одговорив на прашањето буквално како што е поставено:pos2:
    Еве, се канам на спиење. =))))))) Не ми иде ко шо гледаш. Мвахаха, зашо бе немаш кул светкави работи на профил ГЛИТЕР ГЛИТЕР ГЛИТЕР?
    Уште колку можеш да истрпиш пред да си признаеш дека "гнасното" е единствениот заеднички именител на човештвото?
    Се надевам, животот ќе ти го убрза тој когнитивен процес. Затоа што, после тоа, е толку полесно. :)
    Тони, срам да ти е. Никако да ти текне да ставиш наша слика во твојот доста разгледуван профил. Никако да ме прославиш успат. За тоа се другарите бе?:nenene::baeh::smir::pipi::back:
    ¯
    Абе, треба да загубам ден на факс, а не сум баш некој таков... Прашај го брн ке ти каже :) , а вака ко ке има празник после предавања идам Ск, и кај еден пријател ке спиајм за утердента да можам ко човек да се вратам :)
    Се смирив... :)))
    Сепак имало среќа во несреќа (или пак е до благословот твој :) ) ама се уште не е ништо сигурно и затоа да не зборам предвреме.
    Ај ќе ти кажам на мсн, ама само да ме уклучи. Не ме уклучува :(
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom