neo_wmaster 11 октомври 2008 Добри се кај мене. Одличен бев во прва. Мене не ми поправа ДПМНЕ. Не сакам да ја користам партијата за оценки.
Добри се кај мене. Одличен бев во прва. Мене не ми поправа ДПМНЕ. Не сакам да ја користам партијата за оценки.
neo_wmaster 10 октомври 2008 Јас пак си мислев дека е нешто поврзано пак со ДПМНЕ. И брат како оди школото (со оценките)?
neo_wmaster 10 октомври 2008 Јас сум Техничар за Компјутерска Техника и Автоматика, во техничкото во Струмица. Абе тоа ПСЖ или ПСЗ што ти значи?
Јас сум Техничар за Компјутерска Техника и Автоматика, во техничкото во Струмица. Абе тоа ПСЖ или ПСЗ што ти значи?
neo_wmaster 9 октомври 2008 Можеби. За неколку месеци се наредните (претседателски и локални). П.С. Која година си и што учиш?
neo_wmaster 9 октомври 2008 Бев на два (позначајни). Во Струмица и во Скопје. Кога го видов аватарот, знаев дека станува збор за Вмровче.
Бев на два (позначајни). Во Струмица и во Скопје. Кога го видов аватарот, знаев дека станува збор за Вмровче.
neo_wmaster 9 октомври 2008 Може да се каже дека е добро. Кај вас како е. Btw И јас сум симпатизер на ДПМНЕ.