Iceboy
Поени од реакции
17.962

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Ќе си ќуту ја, ти само продужи овакој ;)

И да, имаш поздрав од Новицки! :ojea:
    Оуу да бе забораив, вие на висока нога живеете се, не се влечете по автобуси :wink: :pos:
    Ај може и метро ќе ви изградат. Метро и пол xD
    Н
    Е да го земите него, друга песна ќе се пее в година на запад. И нас ќе ни треба ремонт по Се изгледа.
    Н
    Заеби ти заебанцииве на форум, знам како е кога ќе ти отпаднат омилените од нешто. Последниве години многупати имам осетено на своја кожа.
    А чекај, Хауард? Двајт? Кај вас? Не знаев за ова.
    Н
    Мавни брат, не се палам воопшто на замисленава репутација.:) ебаго, сега ако не те реметам, кога? За Барса неможам, прејаки сте уште упм, така да, тука начекав.:)
    А башка, не мавнав којзнае каков ремет, си го кажав тоа шо го мислам.
    I am deeply disturbed гледајќи ја играта на Лејкерси моментално. Ко прв пат да играат у финале се понашаат.. немам толку јако срце јас за вакви утакмици. Оној Тери растури, мајката му е само да го местат да прави лични и да мора да го извади тренерот. А и некој од нашите да се разбуди и да се разигра, па може ќе имаме шанса. 30 разлика :uvo: Кажи нешто утешно, немој дека ќе испаѓаме, тоа не доаѓа у предвид!
    Масакр! Гарант ќе се влечат низ трета сезона. Нешто ми вика дека ќе се вратаТ и во финалето...
    Н
    Аиииии кој ја правел листава, Камерон Дијаз 4та :nesvest:
    А Мила е закон.:)
    Вака посабајлечки при чиста филмаџиска совест ќе ти кажам ДА, толку е добар :pipi:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom