Bibo
Поени од реакции
3.948

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

  • С
    Фала друже, да си жив и здрав још година сто, да је песме и вина и да те чува бог (опционално), да су најлепше жене увек поред тебе, сите за еден ти за себе..
    O
    Нашите нема да ,,тепаат,, туку ќе ги раскинат ! :salut:
    batali gi we samo preku net serat , gleash oni anti-grcija, anti-bugarija , anti-albania , samo srbia , znaesh srbia im go dade skopje i srbi se ... normalno kje jadat gomna za drugite i posle oni ni bile krivi ;) , opu6ti se ne se zamaraj , samo preku net dezinformiraat i serat ;)

    POZZ
    УААУ многу добар разлог, штом не било за да го рекламираш Саут Парк ондак е ок... Ако ти беше за да видиш дали секој се ќе поверува ондак можеше отпосле да напишеш дека е лага и што ти било целта, а ти уште игнорираше кога те прашував за извор за информацијата...

    Не сакам да те вреѓам или нешто, али у секој случај искрено тоа го сметав за лоша постапка, sorry...
    Хах... Не беше за реклама на саут парк, туку беше за тест да видам дали народот ќе верува во се што ќе прочита :)
    На саут парк не ни му треба реклама...
    Vo eden del od forumov procitav deka "se na raspolaganje" zainformacii vo germanija jas sakam da se zapisam arhitektura vo germanija pobarav pomos od DAAD i mozam da recam deka najdov fakultet vo Frankfurt pa ako mozit da mi kazis za stipendii,studenski dom i za zivot Fala :)
    Aaa epa dobro ondak, ja mislev 4ta si, vaka imas vreme :)

    Nema problem, slobodno mozes sekogas da prasas ali drug pat najdobro ke bide na ljuben@gmx.de da mi pises ;) poso forumov ne go posetuvam cesto :)

    Pozdrav
    ти пратив на љубенкувен така нешто.
    Инаку сеуште точно не знам и јас но изгледа нешто на информатика, програмирање такви работи.Значи за пред димпломски сакам.А и пожелно е да студирам на англиски, бидејќи германски почнав пред неколку месеци да учам(знаеш англискиот ми е поблизок).И тоа е за почеток.
    Благодарам многу :)
    Поздрав
    Весна
    Здраво!
    Ќе може ли да ми дадеш некои информации за студирање во Германија.Ти пратив меил но не ми врати.Ти се молам.Поздрав
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
На врв Bottom