Gojak YNWA
Поени од реакции
866

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• хахахахаххахахахаха добра интуиција ахаххаха инаку мислев на овие од странава хаво и компанија ве има на фб на официјалниот фан клуб сега имаа ставено момциве од вашава страна вест. А за типкиве нека се само дај ги ти барем за ливерпул се ако не друго
    проблем нема да биде подавањето, тоа што изиграа слабо против вас не е репер дека лампард нема да даде добри пасови кон торес или пак анелка кој станува главен организатор на играта, торес беше малку испаничен поради причините дека пред една недела даде хет трик за ливерпул а 7 дена подоцна се најде очи во очи против неговите најдобри пријатели да речам.
    ќе распали тоа е сигурно само да не се повредува често
    интер беше напната утакмица, секогаш во нивни стил победувале, со многу нервози и губење свест кај навивачите,луд интер :)
    иначе не ви се даваме за 4то место, торес нас ќе не вади од бездната *сарказам*
    :tv:
    Брат,за тебе само рамбовка МЗТ маичка,да не ме заебеш нареден пат !!! :pos2:
    Ништо не е, таман работа пораз ко пораз, јас кога надживеав да играме квалификации за ЛШ и последни во група, се можам да сварам :)
    Иначе имаа и небесно сини маички сега освен тие белите, интересни беа :D Good luck утре :D
    Мене ми се јаде стек нешто мевце :).За место,ќе најдеме,знаеш кој е ВИП таму.:pos2:Како ќе идете натака?Јас треба да го соберам другаров,3 сме,има место за уште 2-ца помали особи како тебе и Ана.:)
    Ej,ne be balila,begaj,ajde nesto Red shema ili slicno,begaj tamu nema sto da se jade.Moze da bide 10 nekade,zs bev na sisanje pa pred 30 min se vrativ,pa da ne prehladam znaes.:)

ps.Uste edno drugarce ke dojde so devojka mu.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom