Пријателе.
Зошто секој обид тука за позитивно размислување и зближување на двата народа, Бугарски и Македонски, трпи крах и е прецртан.
Обиколил сум половина свет и можам да те уверам дека секој обид за поделба завршува лошо.
Вистината е дека ние треба да се зближувааме за да живееме подобро, а тоа сакаме сите нели?.
Во врска со тоа што го пиша што шират овие дека се поврзани со Александар, верувај кога бев во Америка сите што им кажав од кај сум, Македонија, одма ми рекоа Александар Македонски, така да ако ја излажале празноглавава, не мора да значи дека и тие на северот се глупи Позз
Како прво, зошто јас не можам да коментирам на твојот профил?
Второ (и поважно), епа ај земи постирај и слични грчки, српски и албански гадотии тука.
Земи по секоја од темите, наместо за темата ти постирај си нивна најдолна и малоумна пропаганда и песничиња, тоа ли ти е целта..?
Ај малку размисли што праиш, може..?
Таму ако пишам ке одиме off topic.Вака е по лично.Еве признавам дека историјата ми е по слаба тема,ама не можеш да ме убедиш дека Александар Македонски бил "добродеец".Пишав погоре уште пред да ме цитираш што сакам да кажам,ама ај нема веза еве и овде.Поентата ми е дека не бил толку ангел според мене.
Крвници-Абдалчиња како мене?Абе другар не се филмај многу.Јас не те навредив тоа е мое мислење,Ако имаш друго да кажеш,пиши нормално,не се прај паметен.
Во врска со ова: (ти текнува нели?????) Најдов некој англиски извори за книга издадена од некој Русин по име M. Dournovo некаде кон крајот на XIX век, што се вика (барем на англиски) вака:
"Have the Bulgarians historical rights in Macedonia, Thrace and old Servia?"
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.