Кајгана форум

Ч Е Н Т О
Ч Е Н Т О
Општо земено, денот кога критична маса од Бугарите ќе сфатат дека Македонците биле и се Македонци а не Бугари, и особено кога државата Бугарија тоа вистински ќе го примени во пракса преку своите институции, Бугарите во Македонците ќе најдат најблиски, најдобри и најискрени пријатели.
Ч Е Н Т О
Ч Е Н Т О
А за прашањето да ми го поставуваш тука , на подфорумот за историја, извини ама треба да си или луд или неписмен.
Веќе цела деценија во континуитет 99.9% од СИТЕ бугарски членови на форумот Кајгана, а особено на подфорумот за историја, доаѓаат и учествуваат само со една единствена цел: Македонците да ги прикажуваат како Бугари.
Ч Е Н Т О
Ч Е Н Т О
Затоа, ако сакаш вистинско зближување и позитивно размислување, како што велиш, прво обрати им се на твоите бугарски сонародници.
На врв Bottom