Lost Angel
Поени од реакции
21

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

  • E ke te viknam denovive da me vapsash :)
    Nego, daj dur ne zaboravam, nareden pat koga ke se vidime ako mozesh te molam donesi mi ja Idiot
    See you soon :back:
    Ти девојко ако си тачна не знам кој е тачен охохох охохох.Ако ја сум луда ти уште полуда инаку у пријатели си ма лила од мноогу поодамна лила..
    Срамотни пораки јас многу љубам ама тоа ќе остане за по пп секако и за у живо во темниците и грмушките што ти ги покажав вчера
    axaxaxaxaxxaxaxaxaxxaxaxaxaxxaxaxaxaxxaxaxaxxaxaxaxaxxaxaxaxaxxaxaxa sto ti go zakopcuvashe satelitot!!!!!!!! axaxxaxaxaxxaxa nemoj ti so mojot satelit, za 2minuti se praveshe, plus nareden pat kolci nema da vi pozajmuvam :D
    p.s ima pivolend na 30ti jas i ana sigurno ideme pa da ve pokanime ako sakate so nas da se druzite pak (trep):pipi:
    На Кате цимерке, моја драга:) Ми го сроза срцево в корен. ЗААААААААААААААЖТО БЕ СТЕ ПЕДЕРИ? :(Ја се спремам за денеска да одиме у тоа местото чие име не го знаеме, си купиф фчера кондури нови и и и нишо. Ај денес денес денес денес:) Aj aj aj aj aj aj Ако неќете на такво нешо ептен бучно, може и на некое место небучно на кафе? Се надевам дека те убедиф. Во спротивно ќе ти ја викнам онаа од Бернис пропаганда. треп. :))
    Сега за сега се покажува како правилен избор таа втора шанса. Се надевам дека и мојот став дека луѓето не се менуваат нема да се потврди :)
    Поздрав
    Не може да се вика Хегел, не може не м оже не може.
    Се вика Данте и сега тагува пос својата Беатриче од кого сте го оделиле, безобразни ниедни :pipi:
    Може така?
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
На врв Bottom