The Mummy
Поени од реакции
181

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Хехе :)
    Има и накурчени скопјани...и ненакурчени... :)
    секакви сегде има
    и у радовиш има сељаци
    хехе ако тражеш лепотани меѓу фудбалери....
    Иначе арен е бе не е лош
    за тва раскино не му влијае на утакмицата
    ради мене :)
    Убаво што ме потсети за формат на компјутерот, мојов ми се понаша ко сам свој газда, си се исклучува/рестартира кога сака.. Ај да заврши сесијава ќе го носам на лекар.
    Ќе ги побарам. Фала сепак и санкај се и за мене распустов! ;)
    Видиш како добро ми иде со форумџииве и смеровиве? :)
    По фотокопирниците мислам дека имам побарано прашања и дека немаат. Ај те молам види ако можеш да ми ги најдеш од некаде :se_ molam.
    Четири на колоквиуми? Браво бе! И да уживаш!
    Треба да си запишам на страна кој на кој смер е, стално заборавам. Значи Муми = e-бизнис поддршка! :D
    Жива сум иначе, луѓе празнуваат четврти вечери нова година, јас си спремам испити.. Истата причина важи и за запоставувањето на форумот. :)
    Интернет маркетинг: пиши ми што и да ти текне совети за како да го учам молимте. Не знам дали да ги следам powerpoint презентациите и да учам од учебник според работите издвоени таму (доста работи што ги има во учебник не се спомнати во презентациите).
    Или па да учам СЕ од учебникот (многу ми е се)? Ти како го учеше?
    Кај тебе како е, сесијава густо или лабаво? :) И фала што се пријави за помош, озбилно! I'm desperate.
    А не помисли дека може ти го сменив пасвордот, уште полошо ти го сменив мејлот:pos:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom