џимеј
Поени од реакции
25.446

Профил пораки Теми и мислења За мене

• Тигарот и Снегот ми се симнува моментално :) Обожавам италијански филмови, посебно со Роберто. Tnx.
    Да, го имам гледано. Моментално сум во фаза за такви филмови, па ако ти текне на уште некој...
    А за тебе, ако го немаш гледано ти го препорачувам Serendipity. :)
    Баш поради твојот пост за The Hottest State го симнав вчера и го изгледав. Прекрасен филм. Некој сличен да ми препорачаш? :pipi:
    Мислам дека не би ти правел проблем, и кога би дошол оцена да земеш со тие од испит што се.
    Али не знам штод а ти кажам.
    Па да, според тоа што го пишува на зефир. Има секаква информација за оцените, само не локација точна.
    10.01.2011 09:00 час.
    Го гледав брате Primer...
    Алал да ти е за препораката ,до овај степен за еден филм мислам дека никогаш немам "мислено" ...Утре ќе го гледам уште еднаш,a ако се укаже прилика и уште еднаш.
    Дупликатите,временската машина,шест сати исклучена ,па шест сати внатре...хаосот кој го направи мора уште еднаш да се види.Филозофијата во филмов е на повисоко ниво :).
    Ќе заборавев ,среќна нова 2011 и се најдобро во неа :).Позз
    Ехх штета, важно сега добар си претпоставувам? :)

A за сцените и повеќе од моќни, astonishing ! :)

Па убаци се со некој коментар, фали твојата дискусијa во тој дел, да добиеме малце на квалитет! поздрав со уште една неверојатна сцена!
    Фала богу не, се опуштив малце,додуша од утре почнувам пак :(:) Среќни празници друже и се најубаво! многу среќа радост и успех ! Како помина ти ? :)
    Во Скопје славев во стан со колеги и колешки, убаво поминавме. Ти како? :)
    Имам колега од Охрид па си донесе еден куп другари.
    Абе лош народ... Кој како. Мојот ПЕС си е најдобар. :)
    Ам Џими ај Среќна Нова, годинава ја славев со еден куп охриѓани, греота е да не се запознаеме.
    Башка 2011 е, уште само една ни останува и после то е. :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom