со школава уште оваа година па и ја на факс иначе јас порано коа седев на кајгана киснев многу и ми здосади тогаш Сега може ќе се ставам вака 2-3 пати неделно чисто за дружба и понекоја дискусија и со среќа на факс
ете гукам х) Абе нема што да се прави досадно и по форуми станува Што има тука ново?
Н
'Никола'
Tool ги неам салам слушано. За нив Се знам, ради басистот наш, болен е по нив и само за нив ни зборува. Беше и во Србија ко беа пред некоја година.
За Nightmare неам зборови, ремек дело, нешто повеќе од албум, икона, нешто свето за мене. Fiction ненадминливо дело според мене, и од музички и од сентиментален карактер.
Иначе и Соната Арктика ми се во топ 2.
Абе џабе се исилив и јас. Уште вчера вечер картите шо се продават преку интернет беа распродаени . Инаку, не знам дали виде на темата за Балашевич, ама ќе иди во Скојпе
Здраво.
Ако јас сум тој што не разбира, опомени ме, ако е тој, опомени го. Ако сме и двајцата, запиши. Навреди не сакам да трпам од некој што не знае ни името да си го напише
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.