Ме нервираат филмови со два алтернативни краеви... како 1408 со кјузак на пример, инаку Cloverfield последно гледан... импресиониран сум од камерата и тоа што успеале со неа 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

го изгледав иако излезе дека сум го гледал на Сител
дообро филмче
, да не те тормозам многу али сабајлево така добро бев истуширана од дождов што ми беше ептен мило кога стигнав дома.Ех, ни Халувин не помина според плановите, не изгледав ниеден филм.Тек после ги гледав,The Descent,Long Weekend,When a Stranger Calls ,супер филмчиња.Симнати ми се La residencia и The Children,но тие ќе ги гледам понатаму зш имам доста за учење.Еве ти една листа на европски хорор филмови,100 European Horror Films, а од овој филм имам уплав добиено- The Woman in Black:ija:

Ја не ни знаев дека некоја наша ТВ ќе дава НБА, а видиш МТВ ме фати у небрано. Затоа ко попче само резултатот си го чув и види у која средина ме ставија, мојот омилен тим против мојот омилен играч. Ама како год, не да ми е ќеф што победија Бостонци ехеее....баш се дрим тим. Ќе биде интересно кога ќе се сретнат за прв пат Лејкерс и Бостон во секој случај..
Онака едно блиц инфо, Мајами и Лејкерси ги имаат најскапите билети за оваа сезона..Абе што ти значи Леброн Џејмс..
Се гледа дека одамна не си се уклучил на форум..

комедија и хорор.. кој ќе ми даде да гледам а да се нови и убави ќе го честам што сака, се што прават е срање, пирана го гледав само ради... појма немам што ама кога видов листа на актери знаев дека е тинејџ шит
стандард... тинејџери... секс... крв и после од никаде мајката ќе им ја ебат на олошите - од никаде развиваат супер моќи и за пукање и скокање
како и да е вечерва ме чекаат два одлични филмови... барем според тоа што ми рекле - True Romance и La Confidentional а се мислам да го спуштам Amistad
уште Резидент Ивл симни го новиов за целосно да си уништиш филмска недела :smir: ...филмот е СРАЊЕ