ManUtdChampions
Поени од реакции
44.714

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• R
    ного си ми убав на ваа сликта ти ли си шо мер кошарка играјш браво кај ми
    R
    дечко фејсбук да немате случајно сакам да ве видам со фаца сте хахахах (лол) хахахахахахахахах
    Хаха жена беше и тоа каква :) И не знаеше да ми го уплати ливчето ја сакав обратно она згреши и после не сакаше компјутерот да го уплати 3:1 ливчето, па чекав 5 минути за да ми поправи. :tapp:
    Aха само таа да. Другите беа со помали коефициенти. Стосур ја имав 3 сета дека ќе има. Надал 3:0 точен и Турција кошарка хендикеп. 70 квота отприлика беше, ама тоа е.

А денеска изиграв против Џоковиќ и гледај го како игра. :)
    Коа беах ТАМ... Беше и Хелекс.. само јас и он беме.. да дојше ти ке беше литл кајгана митинг :)
    Колку што знам јас не ти важи ливчето.
    Ова што ќе го цитирам е од билтен на Премиер, и ако билтенот е од пред 4-5 месеци, мислам дека правилата се исти.

Доколку дојде до предавање пред почетокот на натпреварот кефициентот за тој натпревар е 1.00.
    Доколку некој натпревар се одложи или прекине се чека исходот од тој меч до завршувањето на тековното коло.

Во твојот случај, играчот го прекинал натпреварот на 2:1 со што би се предал т.е. победата оди кај другиот играч кој воедно и водел на мечот но тоа нема врска и да водел, победата оди кај играчот што губел.

Јас милам дека тикетот не ти важи, но почекај ги и другите натпревари, ако сите влезат оди до кладилница прашај, ќе ти кажат, ако е валиден дигни парите ако не здравје.
    R
    абе не сум араан алоо не излеву уд дома дај преку нет да гу трошум времето
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom