Tonchie
Поени од реакции
8.387

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Па то бе Тончи :) ти уште не си ме "разочарал" стара школа није, шала! Тоа се поштуе! поздрав!
    Тончи пријателче ја од принцип не се мешам у буџетска распределба на средства, тоа ми е професионална деформација...ја префрлам пари од Анѓа на сметка после тоа корисникот сам распределува.Абе држава е ова што ли е..:)
    Е така е..сите ми ги кобеа на светско во фудбал па јас последна се смеев. Што видов у шпанциве ни јас не знам ама у секој можен спорт за нив навивам, може има нешто у црвено-жолтата боја..:)
    http://forum.kajgana.com/showthread.php?45080-%D0%94%D1%80%D0%B0%D0%B3%D0%B0-%D0%9A%D0%B0%D1%98%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B0&p=3752651&viewfull=1#post3752651
    Абе море ме изнасмеа со почетоков на постов, фалеше уште онаа легендарна реченица...Бранко е битанга...:pos2:
    П.С Фала што ја промовираш Анѓа , кога ќе ми прати чек за последниов месец за промоција ќе добиеш 1/3 од вредноста на чекот.
    П.П.С ТоБ е зборче што у драчево не се користи....:)
    T
    пријавив, помина пола саат и пак ништо :toe:
    Абе ни вака не ми е по ќејф ама ајде колку да се тешам :)
    Сеа и ја ќе почнам да ја пуштам.
    T
    знаев дека ќе бидат избришани. :) шо да прајме, то е
    Уствари ми текна што да правиш...пиши у описот на песната Благодарност до Искра(Симба) и ќе биде се во ред!
    ОК?
    Не стави тагови, па чекаше чекаше и оп!
    Мислиш ја не го надгледувам случајот, аааабе Тончи!
    Тончи аман тргни ја песната.Некој талент веќе ја стаил на форумов и почнува да се шири лека полека...
    Ја барав со години и сега некое детиште со само едно кликање на Јутјуб си ја наоѓа.
    Те молам за малку разбирање:smir:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom