џимеј
Поени од реакции
25.446

Профил пораки Теми и мислења За мене

• Јок друже не користам ни Фб нити чат програми само МСН многу ретко али еве ти за секој случај :)

Робин Худ го чекам на добра снима, (хд) иначе за у кино може да се отиде ќе се договориме на МСН :)
    Па убаво си пишав на темата дека уште тогаш очекував слаба оценка поради начинот на кој ги решив 60% од прашањата =)) Се помирив со оценката уште 2 дна по полгањата :)):smir:
    Опa, ајде со среќа друже :) За ултимејт уживање у хд филм иако како содржина просечни, но со добри ефекти би ти ги препорачал овие неколку. Матрикс 2/3 дел, Трансформерс 2 или пак Аватар последниов е неверојатно визуелно искуство!

Ако не си го гледал Кловерфилд ОБАВЕЗНО! правен е со шејки камера, ама режисер е креаторот на ЛОСТ филмот е одличен! и овој е маст си у хд но овој за разлика од другите, е и како целина добар! :)

Се разбира овие филмови се со цел да уживаш во 1080п резолуцијата не заради генералниот квалитет, со исклучок на Кловерфилд како што реков!

Италијански филм? irreversible многу добар филм :)

Едит, оф леле сега гледам дека си прашал од каде а не кои :tapp:

Можеш од Замунда или Bit-HDTV али овој торент сајт бара покана мислам..
    Нишо ново брат, главна занимација ме е шо одам на работа :icon_lol:
    чекам да почнит саглам летово на плажа да почниме да ојме, замисли 4 ти јули само еднуш сум искапен во езерово , еее порано ми теквит на од на школо на плажа одев, ама то беа времиња

Позз брату се гледаме низ град :))
    имај најубо лето ;)
    Знам и за BC плеер и за местењето на преводите со контрол лефт-рајт.
    Проблемот беше шо толку имам некои багосани снимки, што дури ни тоа не помагаше, имаше задоцнување односно преводот одеше пола секунда понапред. Ептен аноинг.
    Али во меѓу време се снајдов, најдов преводи шо можам да ги усогласам со контрол лефт-рајт па сум некаде до кај 16-17 епизода.
    Тенкс енивејз :)
    Со среќа друже! да положиш па се гледаме на Масив Атак ако си за идење бујрум, ќе праием групњак од форум :icon_lol:

Поздрав!
    Сори шо те умарам, али се преорав и неможам да најдам соодветен превод за осмава сезона 24. На титлови.ком сеа закачиле зип со сите епизоди, али после 15-на минути ми се разместува преводот (оди премногу брзо) и неможам да го наместам.
    Прашањето е дали знаеш и имаш да ми дадеш некоја програма за правење преводи и нивно едитување?
    Тенкс а лот.
    C
    Јоу Џими! Супер сум да ти кажам право, никогаш подобро, иако всушност слободно можам да речам никогаш полошо, но овојпат се борам ко никогаш до сега, И така... :) Како е кај тебе брат? Нешто ново, ветво? :)
    Супер. Денес завршив со сите полагања конечно и сум пресреќен па си уживам во слободата :) Ти до кај си?
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom