џимеј
Поени од реакции
25.446

Профил пораки Теми и мислења За мене

• Хахаха, па и на телевизија се појавувам од време на време. Најчесто на Канал 5 бидејќи таму имам другарчиња :pos:
    Мило ми беше што ти помогнав:smir:

Интересна приказна ми раскажа, многу убава професија имал дедо ти, и јас би сакала таков дедо:pipi:
    Мене ми треба само осма сезона, од прва до седма ги имам уште пред некоја година.
    Ја ги имав сите торенти за цела осма сезона од замунда, али пошо бев доста зафатен почекав да ми завршат обврските па да ги симињам. Арно ама, сеа пред недела-две ги пуштам торентите и ниеден не функционира. Отварам на замунда да видам шо е работата, коа глеам сите торенти за 24 ги тргнале (цела 8-ма сезона), а ги оставиле само 23-та и 24-та епизода (финалето). Ми идеше да се самозапалам.
    Иначе, вчера најдов добри снимки од една германска страна, али фајловите се закачени на рапидшеар, па цепкани на 4 дела секој .avi фајл, па симињав програми да ги ги спојува у еден ... лудница.
    Симнав до сеа 7 епизоди, али којзнае шо рип се, неколку преводи баш пробав и ниеден не е синхронизиран точно, треба сам да импровизирам.
    Така да, ќе пробам да ги симнам овие, па ако имам проблем со превод, ќе те питам тебе или незнам како се викаше тој типот на форумов subtitles гуру шо беше.
    Поздрав и секое добро :)
    Мајсторе, ти пишав ПП да ми даеш торенти за 24, али изглеа “не“ си ја прочитал пораката.
    Те глеам на темана за 24 секој втор пост е твој, па да не пишувам таму за џабе ти пишувам тука.
    Ако имаш те молам прати или остави линкови на ПП.
    Фала.
    сигурно го бараш овој филм http://www.imdb.com/title/tt0119038/, многу интересен црн хумор, супер филм!

Фала ти за предлогот, не сум го гледала филмот, во скоро време сигурно ќе го изгледам!
    Ти викам да не се замараш бе. На содржина можат да ти одземат максимум 3-4 поени ако евентуално не ти ја признаат. Нема цел текст да ти го прешкртаат.
    Ајде, ајде ќе биде, за тоа дека ќе се запишеш сигурно, само супер ако влезеш во државна!

Јас инаку студирам медицина и супер ми оди:pos2: (сарказам)
    Џими, не слушај шо кажуваат другите дека било за работа некоја...Write an essay about on thing that will represent your country on an international exhibition. Give three reasons why are you sending that.
    Thing во англиски е неопределено. Едноставно има значење еднакво со НЕШТО. Не те обврзува да биде предмет. Вика да напишеш есеј за нешто кое ќе ја претставува твојата земја на изложба. Од каде па тоа дека на изложба не може да се настапи со град или природна убавина?
    Ќе се признае и така. Штом не е определено дека треба да се работи за предмет, можеме слободно да напишеме што сакаме затоа што вика thing не object.
    Сега се консултирав со другарка што сега дипломираше на англиски. Ми рече дека ќе се признае, прво затоа што е точно бидејќи не е конкретизирано на што да се обрне внимание (предмет или место) а второ затоа што пола луѓе го имаат така напишано.
    И македонски, пола CV напишаа, пола биографија и на крај испадна двете ќе ги признаеле.
    Ние си препишувавме и таму и таму:)
    Блазе си ти ! Аввв, ај може ќе поминам :vozbud: али тешко, утре сум на матура а задутре т.е, прекутре (зборов закон!) почињам со работа, пак :jaj:
    Не ми се иде за една вечер :(

ФАК! :pov:
    Ок, Поздрав и крши нога на испитите!!! Ти стискам палци!! (прочитав негде дека си матурант)

П.С. Што ќе се запишеш после?
    Ќути, изгинав :)

Ама ако сеа пуштив клима, само после за излагање нема шанси, инфаркт ќе добијам!

Како и да е денес:

Брејкингг Бед, сезона 3 финале!! (се симнува)

Тру Блад сезона 3 старт ( се симнува)

:vozbud:

Кај тебе како? почна ли сезона у Охрид се бањате ? :)
    Не се нервирај за есејот де. Пола генерација во Македонија локација имаат напишано. Вика напиши есеј за нештото што го праќаш на изложба. Тоа нешто не мора ајварот да биде.
    Се надевам ќе го признаат така напишано:)
    Џимеј, сигурно си заборавил за зеленкото што си ми го пратил, ама јас само што приметив дека некој и ми испраќал репутација на мојот панел, па еве да Ти се Заблагодарам со огромно доцнење! Поздрав :smir:
    R
    Еми не сме се погодиле,и јас веќе исклучив и фејсбук на мсн ретко,ама сеа кога ќе пукне 100 степена ќе мора да се засолниме некаде,домче со клима и компјутерот хаха. :))
    Абе не те прашав поминаа ли тестовиве за матура,како е,лесно тешко (глупаво) :D
    За мене беше третово.
    (хугс)

П.С. Хахаха и јас се сецнав кога ти го пишав,мислев геј сум пишала ама добро е,сум ја запазила поентата :P :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom