џимеј
Поени од реакции
25.446

Профил пораки Теми и мислења За мене

• Баш ми е мило што ти се допадна, многу редок филм е и обработува прекасна тематика, за Џоди Фостер и детето нема муабет фанатастични перформанси у најмала рака исто како и Мартин Шин :)

За кратките од Кјубирк ќе ми пратиш линкови преку пп обавезно :)

Фала за поканта бтњ и све најбоље !се надевам дека ќе си пoминеш супер, но за жал не сум у можност да те посетам утре сум на работа (рано) : /

И да ќе заборавев, вчера останав запрепастен од Екорцист3!! да ! замисли?? филм кој нејќев да го погледнам мислев дека е некој аматерски римејк, но кога видов кој е во главната улога решив да му дадам шанса, George C.Scot!! Совршен актер!

Филмов ме разнесе,многу страшен језив у поглед на квалитет ако ми веруваш на исто ниво скоро како првиот Екорцист, филмов е всушност приквел на првиот,оргинален дел иако стои под назнаката за 3 дел,неможам да ти опишам коолку добро е доловена атмосферата!! Заборавен и страшно подценет филм!!!!

http://www.imdb.com/title/tt0099528/
    Брат ќе гледам да дојдам вечер, можит ќе се видиме :)
    А Џек беше многу јак со масканаааа :vozbud:

Иначе брат ништо ново све е по старо, на работа, дома и по малце излегвење, то е! А иначе вчера ко бев паркиран пред АМЦ бев кај една другарка да и ја дам последнава епизода од 24, :icon_lol:

Брат, за вечер ти посаквам најубо да си поминиш, па за поголеми дипломи да ти честитаме :)
    Брат, се спрема за матура бее? :))
    Кога ќе прајте, сакам да дојдам во гимназијана за да ве видам сите! :))
    Поздрав Џими, само да видам како си и да ти кажам, дека имаш страва аватар :) BTW, Гледам и Иосоно спомнал, нема теорија да се вратат видеата на профил?
    Изгледат ко да го згазил шлепер :pos:
    Ќе треба време да се навикниме. Јас и до сега бев на синиот скин па слично ми е ама тоа покрупно беше ова ми е малку наџиџано... јбг, нова верзија е.
    И да ми го вратат видеото на профил.
    Благодарам многу и да најмногу го сакам ЛОСТ и затоа таму највеќе постирам а за другите теми исто така има многу што ги следам па овој форум ми е најпосетуван од сите бидејќи има најмногу од работите што ги сакам а во иднина да повеќе би постирал и на други теми
    Н
    И тука да честитам за новите подфоруми во филм и тв. Како што кажав, супер е вака, поголема прегледност има, и посредено е. Продолжете само вака. Поздрав
    Епа ги испринтав во едно графичко студио во Битола :)
    200 ден. печатење + 150 ден. маица

Инаку повели контакт :

Креатива Студио,
    kreativa.studio@gmail.com
    047 / 22 43 49
    070 / 34 94 98
    Црвено-црн откога знам за себе, филмаџија од мал и во иднина поактивен форумџија (се надевам) или ако ништо друго колку да не бидеш осамен меѓу тие луѓе кои направиле тажен фудбалски избор :)
    Здраво! Сега само што се приклучив па извини ако чекаше на брз одговор.Инаку покани немам ни за двата сајта, јас станав член преку нивниот IRC канал ама сега видов дека и од таму покани не даваат.Ова е каналот:irc.brokensphere.net:6667 #KaraGarga. Приклучи се одвреме навреме во случај да даваат покани. Поздрав
    За јутуб , кодирење не ти врши работи ?
    (поставуваш /селектрираш/стегаш на тарабата во брз одговор ) или [сode]link[/code]
    OK, тоа се тие документарци што одат со секое дивиди.
    Има со секој дел такви цедеа, кои се за тоа како се снимал конкретно тој дел. Ти го имаш од третиот.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom