џимеј
Поени од реакции
25.446

Профил пораки Теми и мислења За мене

• Кои се тие додатоци?
    Да не мислиш на uncut верзиите на филмовите, што траат плус 1ч 45м?
    Тие ги имам на оригинал дивидија, со нив има додатни дивидија документарни филмови и мултимедија за самите филмови: како се снимани и тн. Да не мислиш на тоа?
    Добро е, бев на краток службен пат и се вратив пред малце, да одморам и да видам што се мати на кајганава?
    Речникот го земав од штандот на Езотерија (српска издавачка куќа). Скоро све друго што имам поврзано со Средна Земја ми е од нив (пошто порано скоро никој друг на Балкан немаше издавано ништо од Толкин). Они немаат книжарница тука, али дистрибуираат книги по скоро сите книжари тука. Знам сигурнио дека у Табернакул или Три има од нив книги. Би требало и речников да го имаат. не верувам дека е поскап од 400ден.
    А дел од нивните книги ги имам купувано и директно од тукашниот дистрибутер, моеш слободно да му се јавиш (најевтина варијанта е директно од него да си купиш, само ќе треба до дома кај него да отидеш, ја така понекоаш правам).
    http://www.esotheria.com/kontakt
    Ja го имам баш ова издание:
    на ХарперКолинс
    Го купив у Бритиш Сентер книжарницата у Градски Ѕид, близу полиција Беко.
    Не ми текнуе колку пари беше (нешто околу 2000ден.), али нема везе зашто имаа само една копија. Тоа беше коа излезе првиот филм. Тогаш имаа уште доста ствари поврзани со LOTR. Али све по една копија. Сеа ми е криво што не купив уште...
    Нема врска, видов што е :) Иначе го изгледав Аватар само не ми останува време за рецензија, штом можем ќе пишам. Ми се допадна.
    Ајде и да ми кажеш што мислиш! јас мислам дека е мало ремек дело со многу шарм,чуство и се разбира мистерија. Се разбира за сетап и атмосфера не мора да се зборува. Мартин Шин е исто така брилијантен како и Џоди Фостер!
    Еј јас утре ти ги носам двдијава ако мојш донесија твин пикс ако не ке ти дам и 3двд да ја изрежиш.
    Оу Џимбоу... како по ѓавола ќе постирам јас во темана за гледани филмови сега ми се собраа повеќе од 60 изгледани :D
    Океј не е проблем ке се договориме до петок пошто и јас сум бизи со школава деновиве така да останими поздравен.
    Абе ке заборавев од пред 1 месец сум ти ја обеќал Band of Brothers па деновиве да ја изрежам и да ти ја дам.Е сега ми треба услуга ако ја имаш Твин Пикс серијалот да ми го изрежиш? позз
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom