ахахаххахахахаххахахахха!!! Иначе ќе ти го покажам кај мене пошто не е за вака да го пишам а ме мрзи многу по пп да ти пратам линк!
П.С како помина вчера?
Јас у вторник фајронт и више да се спасам, полагав еден е бизнис и чекам резулатати од него, и сега уште два имам.
Требаше и статистика ама нели го паднав и то ти е..
Инаку за тебе не се ни сомневамамммм сестроо газишшш.Те сакам превеќе.Утре зиам Шпиц обавезателно.
Едвај чекам да те видам.
П.С.Песнава на профил кај мене ти ја посветувам.
You are my parachute:back:
Понеделник во 2 ипол и вторник во 8 сабајле...ако не уопште да не се враќам дома, да не тепам пат, да им ебам мајката.Ќе збеснам жими ненормалнана дома.
Едвај чекам да те видам.
Те сакаммммммм!!!!!
Те сакамммммм женска варијанто на Трендо
Шу праиш?Ја си седам и си учам и моментално се смируем од тестон во филозофија, ме најежи јеботе.
Те сакамммммм!!!!!
Епа убаво да спиеш.
Со среќа со овие што ти останаа, знаев дека ќе те биде ко секад.
Одиме на Ареа сигурно ќе се чуеме за карти
Јас сум десното мече и точка
Женчеее ама ја те сакам цело време, не ми се секирај
Јас еве се досадувам, а треба семинарски да правам, проклета да е мрзата!! А ти како си ми, шо направи колоквиумите?
Па да му ја е*ам мајката уште неможам зеленко да ти дадам!!!:zid: А има еден пост ептен што ми се свиѓа од тебе.. Лaв ју!**
M
marsovka
mor daj msn >) ne nema da idam ama ako ima petok sabota da >)
M
marsovka
пееер ми скурчи од просеравањата наоколу плус трошам време за безвеза доста беше беше океј некој период коа ми требаше ама сеа веќе ми е товар и у пм зошто чекам волку време за меил да добијам -.-
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.