џимеј
Поени од реакции
25.446

Профил пораки Теми и мислења За мене

• Значи вака, ти праќам 6 двд-а и ми ги снимаш сезона 1, сезона 2 и сезона 3. Deal ?

п.с. Има превод?
    4та и 5та сезона се целосни или јок? Гледам до 3та е се океј дека. Ако не се комплетирани 4та и 5та сезона остај, на лето ќе ми ги доснимаш :)

Инаку тој ти зеде 50че. Ај на лето ќе дојдеш со него, ќе те носам на 3Д :)
    Ај ѕирни таму и кажими :)

п.с. Што кладба паднало меѓу тебе и Диме, ме тераше да го носам на кино да види дали имало 3Д :pos:
    Е, ај баш види побрзо зошто Диме утре ќе си иде натака, па да знам дали и колку двд-а да праќам, ај златен. Не мора сите, бар првите неколку нека се :)
    Брату, може една услуга од тебе? Ако ги имаш Lost на цедеа, да ти пратам неколку празни двд-а и да ми ги копираш, па Диме коа ќе иде на Фејтлес во Скопје да ми ги донесе. Болен сум за серијата пак да ја гледам, па ако не ти претсавуа проблем ... :)
    Баш ме радува дека ти е се ко подмачкано, така и продолжи:)

За серијата ... може и ќе симнам да ја погледнам и така ми фали некоја серија. Моментално ништо не гледам, дека чекам нови епизоди од се.

Кај мене до петката можеш и ѕвездичка да ставиш:)))

http://www.youtube.com/watch?v=k5eKciJisnI Ова дека петок е:))
    ме заебаваш
    како последна беее :(
    шо ќе прајме ам после ко ќе завршит
    Не ми е прв оние се потажни, ама секако е на листата :) Не сум забележал дека немаме таква тема... еден од членовиве, заборавив кој беше, ми предложи да напрајме петиција за реорганизација на форумов :) После тоа може и протести пред собрание да напрајме, мора да се направи чаре... :)
    Гледај ги новиве со повреме дури не ти ги имаат расипано... имаш торент на btjunkie.com , 1.4gb некаде со англиски превод... ЛОСТ ептен ме бендиса епизодата ма да не и на сите зошто беше малку поразлична, разбрав дека била втора по гледаност, некој пиша, не пратам тоа... Флешфорвард е тапа...
    Да имаше барем уште еден пресврт +... па макар и да завршеше вака ќе се трпеше некако... туку гледај го ти Аргентинскиот да видиш како е тоа склопено од почеток до крај... само не читај рецензии осеќам дека некој ќе мавне дефинитивен спојлер :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom