Кралот Марко
Поени од реакции
278

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Море добар си ти, редовно понудуваш интересни констатации и размислувања за читателите. Јас или неможам да најдам интересна тема која ќе ме ипровоцира да реплицирам или пак кога ќе ја најдам ќе ми излезе некоја обврска и си викам поубаво да не почнувам да се задлабочувам, Инаку од форумов, почнав во последно време да ги читам поспецифичниве подфоруми- мистерии, историја, здравје и така се едуцирам по малку :)
    Hi :helou:
    Еве мојата форумска неактивност стана хронична, па прераснав само во пасивен читател :kesa: . Сепак ми е мило што одвреме навреме ќе видам твој поздрав :smir:
    Кажи ми што ќе се пофалиш, што се дешава кај тебе?
    :wink:
    Навистина Воскресна!
    Нека е за многу години денов, ти посакувам убави празнични денови во пријатна атмосфера
    Христос Возкресе! На многуja лета,здраве и повеке убави моменти!
    M
    Нема да кажувам
    ( се крие у темно коше)
    Навистина воскресе :)
    :) еве се спремам за наредниов викенд. Не бев логарина на форумов 5-6 дена со интернет сообраќајот бев наслабо.
    Инаку се е по старо и добро би било да остане така :) кај тебе што има?
    бтв, ми се допадна твојата поезија, посебно последниот дел слатко ме насмевна :)
    M
    Изгледа :)
    Чим се нафатил без маски и глумење и ме видел у најлошо ... не знам ... :) изгледа му се свиѓа потшо има 10 пати мањак комплицирани од мене :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom