bRutal savaGe
Поени од реакции
88

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Имам lcd tv али ако вади добра слика и обичниот тогаш и тој ќе заврши работа.
    Него, знаеш ли кај ги има во Скопје, кој ги продава ?
    Колку пари кошта орѓинал дримбокс 800хд или појакиот 1024 и колку пари се плаќа годишно.:)
    П
    Schiller ft. September - Breathe

Траката од најавната шпица на JungleTV

:helou:
    Issue number се остава празно, немој да пишуваш 0 -.-. Види адресата провери ја да не имаш некоја грешка.
    Не мора гифт врап. то е за да ти го завиткаат со украсен целофанч. Иначе направи целосен ристор.
    Абе остај ги, глеаш љути пипер се, овие јадниве Ацаб, Занети и Кирче ќе ти се залепат ко телетабиси, тури им К.
    Со мене неможат на крај да излезат и затоа не ме цитираат :pos:
    Погледни Hustle Kings, Stardust HD, Blast Factor, на youtube ќе видиш што игри се и колку се флиперски. Сите тераат на 720п или 1080п резолуција.

Иначе јас од Сендит нарачувам, поштарина е 2.35 фунти (околу 170-180 денари. Стигнува за 7-10 дена.
    Море, демото е на листата, кај најде God Of War 3 да купиш во ПС Стор лол. Можеш само со амерички кредитни, ние имаме македонски :).
    more more kakvi crveni ti si crven eden cel neli se gledas
    kakvi aperkati be ti si od veles ti ne davas aperkati ti primas samo ako go viknam mojot prijatel ke vidis ti
    Abe ne se fliperski more. Vidi nekoja igra, odi youtube i gledaj, na primer Blast Factor, Battlefield 1943, Hustle Kings, odi youtube i gledaj. Kreditni karticki ne prima PS Store, zatoa mora vacuer da se kupi i da se stavi na akauntot za da mozes da kupuvas od PS Store.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom