Vnuce
Поени од реакции
223

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• И јас не сум била..почнаа да ми се лутат колегиве :)))

Ајде ќе ти пишам пак ама се си мислам дека во петок накај 18h ќе им одам на пиво:vozbud::vozbud::vozbud:
    Зазимаме став. Влагаме у Ало Ало. Набрзинка рачно општиме со неколку новостари фаци. Го меркаме шанкот. Лиги ни течат, мислиме на магичната течност. Си даваме знак со поглед и се упатуваме накај шанкот. Некој по пат не сопира. „Здраво-како сте„ муабет. Го елиминираме у два потега. Со лев агол од око забележувам две слободни столчиња на шанк. Телепатски сфаќаш на која страна се и тргнуваш. Рецимо југоисток. Во последен момент некои унесреќени за конец ќе ни ги фатат местата. Се затрчуваме! Рушиме све пред себе, тие столови се наши! Ти му маваш кроше на типот, ја ја решавам типката со брз аперкат. Најпосле, шанкот! „Келнер, дај едно 10тина нареди“. Ни ги носи... Си ги бришеме лигите...

ТЕКИЛАААААААААААААААААА!!! :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Замисли кое задоволство најпосле. :)
    Мада ја забегав... бајаги :pos:
    Стрпи се уше некој ден! :vozbud:
    (може ќе ја оствариме и тројката со апокалипто :pos: )
    R
    А за колку време по нарачка иде?! :pos:
    И тие шо се на лагер какви се? мож нешо ќе падне... :pos: :pos: :pos:
    Ај идам ја сеа на состанок па после ќе продолжиме... :icon_lol:
    R
    За пари ли е проблем бе? ееех па и ти... иначе преферирам јака женска (карактерно и стилски) за посериозно, од 17 до 19год. имаш нешо такво?! :pos:
    Фала богу,некој да е про-фан на нешто,ама да знае да согледа реално од двете страни...

Која логика иначе,да те мачам јас со инсталација,за ти да научиш веб-страни каде да бараш помош :)
    А ти се плашиш дека те засениле? :pos:
    Епа еве, сеа си назад у форма, ја на секое засенување ќе те потсеќам да пишеш некој збор за да те има на секоја страна :icon_lol:
    Во таква тројка (триаголник сеедно) неќам на ништо друго да ми личиш :pos:

хахах ете го и мацедалиен пишал... бара четворка.... ама таков агол па ич неќам :pos:

Kako si ti?
    Кучко, напрај ми кафе и на мене мааааа:(
    Греота сум ма, не сум спиена 100 годинииииии :(
    И сеа се wигавааааааам:))))

Не ми се чуди, трипам од умор :pos:
    Дај бе да праиме средба у тројка! :vozbud: Овој апокалиптичниот од Скопје е или мора да чекаме собиранка?
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom