rossonerka
Поени од реакции
889

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• С
    Јас имам фасцинации кон Казнено, имотните односи и сопственоста некако не ме влечат ... многу ми се сувопарни. :)
    С
    Не беше планиран, едноставно се случи, но сега не би можела да замислам да работам било што друго. :)
    А бе дај Боже да ги отворат, мада јас сум малце скептична, затоа што за Зара се шпекулира секоја година дека ќе се отвара и на крај ништо не излегува од тоа. :toe

Инаку те разбирам што сакаш да кажеш, знам дека има огромни попусти во Солун и дека е поисплатливо да се купува таму, само што едноставно јас си имам зацртано дека таму не стапнувам! :) :)

Мада и Белград исто е ефтин, баш беше една другарка таму на шопинг, ептен било ефтино :)
    Не се гледаат. :) Ја и вчера кога ја читав темата мислев дека интернетот ми е спор па не ги отвора, па стиснав на мултицитат, мислев ќе се појават така, ама не се појавија.

Иначе стварно стискам палци да имаме Зара во новово Веро, ќе видиме. :vozbud: Тоа кога ќе го отвараат?

А за Манго... класика не ме изненадува, макар што јас кога ја купив таа маицата со кучето купив и едни шорцеви за вечерно излегување за 800 денари замисли! :) :) :)
    Првпат да видам женско што сака да игра пес/фифа :icon_lol: ме изненади!
    Зошто во глобала, ако се направи муабет за фусбал, паѓате во несвест, ама ете чест на исклучоци :wink: браво браво...
    пс Инаку јас со Манчестер играм :pos:
    Одвратно ми е!
    Мислам, да беше убаво, океј е, ама не личи на ништо. Јас имам прилично долги нокти и ме нервира тоа што ми се лупи лакот од страните, па секој ден се лакирам :)
    И плус, на сликиве изгледа буквално како да е истурен, без никаков тек на лакот, онака, убаво да се разлие.
    Сега, Шанел си знаат најдобро :) Ја уште модата ја сметам за хоби :)
    Фала многу,се надевам дека овде ќе ja пронајдам,ако не се надевам дека ќе работит то чудо и в недела :pos:
    а и тие од Ревлон ефтинки така биле :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom