rossonerka
Поени од реакции
889

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• :pos: тие ми беа мотив да ја отворам темава:pos:
    А + мотив "литературно" напишаните правила и прописи на веб страната :pos2:
    :back::back::back:Rossonerka сакам да употребам еден дел од твој пост за матично. Делот со циганчињата, невестите мостовите. Пошто не си он лајн, ја ќе го пратам текстот, па ако треба ќе ти платам авторски права покасно. Фала на излегувањето во пресрет!
    Па еве ќе го пишам сеа, и ќе видиме. Ќе наведам одприлика шо треба, ќе го пратам, и здравје :) Фала и поздрави го Мартин :).
    Имаш некој текст за CV? Барам на МОЈА КАРИЕРА, најдов во ЕВН па сакам да им пишам :)
    Упс,тогаш сори...
    Да знаеш колку години бев со долга коса:helou:Ептен ми беше убава- да не се фалам:wink:,сите ме прашуваа што шампони користам.
    Ама ми здосади,доста е веќе.
    Немам време да ја одржувам,ниту некое фризурче да си направам,сега подобро е вака и супер ми стои.
    Уште желба ми е да ја шатирам,ама немам храброст:tv:
    Заборавив да ти речам дека не беше намерна победата во дербито.. :) Ама ајде ќе ве биде.. Се надевам на уште два дуели во ЛШ.. :)
    додатни исцрпувања не му требаат на и вака лошата форма, така да остави го него извесно време, али слободно ориентирај се на Фавали, Јанкуловски или Пипо, еве они се на клупа и пуни се вишок енергија.. :icon_lol:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom