џимеј
Поени од реакции
25.446

Профил пораки Теми и мислења За мене

• Фала Џими исто и тебе, среќна нека биде, многу здравје и успеси во новата.

Те сака твојот PES :)
    Па добро, малце само да кажеме „се потфатив“ и го испуштивме тренингот од 8 :pos: ама затоа тој од 4 не ни бега. Добро што си го донел Фантом дома :D
    Исто и тебе, Среќна Нова и се најубаво!
    Темата ја отворив зошто ми се смачи да барам што мисли џимеј за филмот, што мисли Мац, што мисли Кискино... :) Дури и моите постови едвај ги наоѓам. Доста е 5-6 души да се нафатиме да ставаме линкови, ќе имаме убав преглед на се.
    Немав кредит да ти вратам, па затоа овде ќе ти честитам - Среќна Нова Година, се` што ќе посакаш да ти се исполни и оваа година 300 филма да изгледаш :*
    Царе, среќна нова година! ти посакувам во нареднава да си го пронајдеш оноа за кое трагаш, да доживееш успех како и на државен (овај де професионален) така и на приватен план. И најбитно од се` да си бидеш она како што и досега беше. И да... ако те носи патот накај скопјанишчава, јавуј се. Peace be with you, my friend:)
    Уживај, спиј си на раат и со среќа во потрагата по кошула каква што треба. Шоп шопинг, шоп шопинг :)
    Мило ми е што ти се допадна филмот , последен филм што гледав е Stir of Echoes , аватарот ти е крај . Edward звер и мој омилен актер, пиши некој добар трилер ;)
    Ќе ме натераш да го барам дискот со филмот и да го гледам и утре пак да одам ненаспиен на работа :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom