RIZTETO
Поени од реакции
75

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Уживај бе нема проблем,се за Пандевчо наш :)

btw чувај ми дрес како знаеш и умееш,криј го под кревет :pos2:
    Така си мислиш =) Имам пливано по ЕП и СП, без разлика дали пливаат кадети јуниори или сениори, се` е полно до последно место =)
    Ама во државава :):):) а не светската јавност :) дека не се обрнува внимание на земјава во поединечните спортови јасно ми е, инаку во другите земји каде што имам пливано и кадетите ги знаат кој стартен број носат :) :smir:
    Стојчев, Блаум, Кери Ен Пејн, Ван Дијк, ван дер Веијден
    Шпиц, Фелпс, Алмсик, Торп, Бирд

Имаш мешано мажи и жени во изборов. Зошто сме офтопик таму, по профили ќе продолжиме. Еве ти кратка листа :)
    10 000 е ради шо е (скоро) невозможно да се соберет, а јас не сакам да се шишам. :D
    eee nisto tamn rabota:D ee stv li ja nema na you tube steta bas mi e zal:( aj ako aj anjdema slucajno ke i ti ja postiram:D pozz
    Таква најава се отвара во твојот фанклуб, а не во нова тема..... Треба да не биде пристрасна во нова тема:smir: Што сакаше да му кажеш со ова?:) Не разбрав баш...
    Z
    добро сигурно поке знајш како е ситуацијата кај вас па нема шо да коментирам
    значи само сакав да кажам ако си прволигаш добиваш повеке членови за на собрание во ФФМ како сеа шо ке биди гласањето за претседник...
    Z
    нема врска шо просториите се наоѓаат во стадионот на Беласица то не значи дека се ваши луѓе како и да е мислам дека прволигашот има главен збор пред второлигаш во ОФС то ти е исто ко Новаци второлигаш да ти е помокен во ОФС Битола од Пелистер прволигаш
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom