ada
Поени од реакции
566

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• A koj e glumecov? Jes deka sum movie maniac ama ovoj ne go znam.

Btw, stigna filmot, daj po PP adresa ako go sakas pred da dojdam.

Smootchie
    Не ми текнува дали е точно оваа, ама слушни ја Алабина:) Ако не е таа ќе ми текне па ќе ти пиашм
    M
    а бе нејќеш да знаеш кои маки си ги иам од форумов нејќеш едноставно нејќеш ...

затоа и се сериозно сваќам од тоа мое заебавање стигна до овде ... а за голем брат срц еби си векот значи јас сум ретаридарана што глеам порки а?
    Сакам да искочам али ме мрзи. ми се иде у капан-ан ама ме мрзи да се “тресам“
    и да, ервејвс владее.
    ТИ СИ СКРОЗ НА СКРОЗ ОДЛЕПЕНА :pipi:
    Не можам да се соземам од смеење на мислењето шо го пиша у прашања блаблабла..
    Не успеав да ти даам зеленко зашо сите ги линкував D:D:D:D:
    Таман работа. Од пар ствари шо сум прочитал сигурно не сум луд да кажам дека го познавам, се ослонив (колку што памтам) на некои нивни муабети на кои се сеќаам дека сум ги читал за доловување поента која е чисто мое мислење. Не будистичко. На која тема мислиш?
    Делуе као да сум го апсолвирал? Уууу ми се допаѓа тоа што го читам. Уствари пар ствари фрлив само, зар делува дека го познавам до срж? :)
    Nebesna sinevino, go kupiv, filmot, ExistenZ, go dobivas na poklon stom te vidam vo januari, a se nadevam ke te vidam, doagjam na 17 januari!
    I taka, barem za ovoj film nema da bides vo kinematografski mrak :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom